Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satıldı Satın Al 8 Temmuz 2023 22:03 1 1 Satıldı Ürünü Amazon Almanya'dan satın aldım. Asus Global garantilidir ve Türkiye'de de geçerlidir. Cihazı 6 ay önce aldım ve neredeyse hiç kullanmadım. Toplamda 48 saatten fazla çalışmamıştır. Cihazı ilk satın aldığımda sarja takılıyken fanlarının devreye girmemesi ile ilgili bir sorun yaşadım ve yetkili servise yolladım. Asus Türkiye yetkili servisi tarafından Anakart değişimi yapıldı. Masaüstü sisteme geçtiğim için ihtiyacım kalmadı. Şarj cihazının üzerindeki çizikler hariç cihazda hiçbir çizik, deformasyon yoktur. Windows 11 lisanslı ve kutu içerikleri eksiksizdir. Klavyesi Qwertz. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 27000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 6 Temmuz 2024 Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satildi samsung wb150f digital fotograf makinasi satilik cooler master gx 650w 80plus SATILDI sifir Asus vg248qe 144hz 1 ms 3d monitor Satilik temiz Asus 7950 directcu ii top v2
Bir de bu özelliğin altında 32.000 Liraya Monster Tulpar satan cahiller var. Güzel fiyat. İyi satışlar.