Şimdi Ara

SATILIK Asus rog strix - Nvidia GTX 1070 8GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILIK Asus rog strix - Nvidia GTX 1070 8GB

SATILIK asus rog strix gtx 1070 8gb 6500tl 3 sene önce sıfır alınmıştır ilk sahıbıyım oyundan başka bir şeyde kullanılmadım bütün ledleri çalışmaktadır kartta hiç bir sorun yoktur

şuan rtx 3060ti kullandığım için satıyorum havale sonra kargo şeklinde işlem gerçekleşir daha önce forumda asus rog rx57000xt + msı gtx 1060 g29 dıreksıyon setleri kulaklıklar standlar ve daha bir çok ürün sattım sattıgım ürünlerin arkasındayım kesinlikle hiç bir sorunla karşılaşmadım referanslarıma bakabilirsiniz herkese iyi forumlar kargo size ait isteyen olursa ankara içi elden verilir gelip test edebilirsiniz herkese iyi forumlar

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 6500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Garanti yok, en az 3 senelik kart... 1660super, ti vs gibi sıfır 2-3 yıl garantili kartlar zaten 7000 civarında şu an.

Taksiti var, garantisi var, yarısı kadar güç tüketimi var, mining deseniz aynı hızı yarı watt harcayarak veriyorlar vs. Oyun performansı denk gibi görünse de yine düşük güç tüketimiyle orda da avantajlı. Artık 1070 ve türevleri için bu rakamlar oldukça yüksek. Aynı fiyata saydığım bunca avantajla alternatifleri mevcut.

• Garanti yok, en az 3 senelik kart... 1660super, ti vs gibi sıfır 2-3 yıl garantili kartlar zaten 7000 civarında şu an.

Taksiti var, garantisi var, yarısı kadar güç tüketimi var, mining deseniz aynı hızı yarı watt harcayarak veriyorlar vs. Oyun performansı denk gibi görünse de yine düşük güç tüketimiyle orda da avantajlı. Artık 1070 ve türevleri için bu rakamlar oldukça yüksek. Aynı fiyata saydığım bunca avantajla alternatifleri mevcut.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.