Şimdi Ara

SATILIK ASUS STRIX LC 3080 Ti Su Soğutmalı AIO TÜRKİYE GARANTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK ASUS STRIX LC 3080 Ti Su Soğutmalı AIO TÜRKİYE GARANTİ

Merhaba

Lütfen orada bu fiyat şurada bu fiyat gibi gereksiz yorum yapmayın.

QP Bilişim Ekim 2021 ürünü. İkinci sahibiyim. İlk sahibi yine forumdan güvenilir birisi.sadece oyun için kullandım. Aldığım kişide sadece oyun için kullandı. İçi açılmamıştır. CW yoktur.

Ülkemize giren nadir 3080 Ti modeli.

Trabzon içi elden teslim

Fiyat: 19.000 TL

Fiyat : 19000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 15 Ekim 2024 Satıldığı Şehir : Trabzon Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• türkerrr kullanıcısına yanıt

22000 demiş neyini anlamadın? okuman yazman mı yok?

Yok dostum sarı site, kırmızı site, siyah site , beyaz site, sarı site, lacivert site... Hiç biriyle alakam yok. Ben işi gücü olan, bir şeye ihtiyacı olduğunda fiyat araştırıp alan. Bir şey satacağında ürününün ilanını veren. sattıktan sonra da tekrar fiyatlara bakmayan. Senin anlayacağın gerektiğinde bu işlerle uğraşan biriyim. Ama senin amacın farkl o belli. 7-24 buralardasın, ne aldığın var ve ne sattığın, yaptığın iş sadece eleştiri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi travellerrr -- 14 Ağustos 2023; 13:26:49 >

Sadece al satçılar mı? Çok komiksin. :))) Sadece 8-10 dakikada forumda gezip bu kadar mesaj okuyup bunlara mesajlar yazman da ayrı bir meziyet. Mesajınla işim gücüm var buraya fazla takılmıyorum demek istedin galiba. İnanalım mı? Kendini aklamana gerek yok forumda ne kadar zaman harcadığın ne yaptığın beni ilgilendirmez. Ama insanlar istediği fiyata satış yapar. O da seni ilgilendirmez. He alınır alınmaz bu satıcının sorunu. Bu tarz mesajların yersiz. Daha önce de belirttiğim gibi bu foruma girebilen herkes fiyat araştırması da yapabiliyor. Fitne çıkarmana gerek yok. Migrosa gidip bu ürünün fiyatı bimde daha ucuz diyor musun? Burda da yazma bence herkes fiyatları biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi travellerrr -- 14 Ağustos 2023; 13:42:25 >
  • param 3080ti yetmedi 4070ti alacağım ilanı olmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.