Şimdi Ara

SATILIK Asus Xonar D2/PM/A(Bf Game) VE CREATİVE SOUND BLASTER X-FI PRO USB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Asus Xonar D2/PM/A(Bf Game) 7.1 Pci Ses Kartı
    KART SORUNSUZDUR, KUTUSU ATILDI AMA KUTU İÇERİĞİ MEVCUTTUR. VATAN BİLGİSAYAR'DAN ALINMIŞTIR VE ÇOK AZ KULLANILMIŞTIR. FATURASI YOK AMA SERİ NUMARASI ÜZERİNDEN GARANTİSİ DEVAM EDİYOR.
    ÜRÜN BAĞLANTISI:
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/asus-xonar-d2-pm-a-bf-game-7-1-pci-ses-karti-158799258?gclid=Cj0KEQjw6tepBRDLqLnxouaY_pkBEiQAPIO****Q-lNS2CBZLFxq-6NsUWgN8bH-Q8jHRnRdfbZ6qWwaAozz8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
    SANIRIM KARTI ANLATMAYA GEREK YOK
    KARTIN FİYATI: SADECE 250 LİRA

2CREATİVE SOUND BLASTER X-FI SURROUND PRO 5.1 USB
    KALİTELİ BİR USB SES KARTI ARAYANLAR İÇİN. ÇOK TEMİZDİR VE BU DA VATAN BİLGİSAYAR ÇIKIŞLIDIR-FATURA BUNDA DA YOK-
    KUTUSU YOK AMA KUTU İÇERİĞİ MEVCUT. BU MODELİN TÜRKİYE'DE SATILAN PAKETLERİNDE KUMANDA YOKTUR BUNDAN KELLİ ELİMDEKİ ÜRÜNDE DE KUMANDA MEVCUT DEĞİLDİR!
    FİYAT: SADECE 150 LİRA

BU FİYATLARA PAZARLIK VEYA TAKAS İÇİN MESAJ ATMANIZA GEREK YOK
    SADECE ÖZEL MESAJ ÜZERİNDEN ULAŞIRSANIZ SEVİNİRİM!

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zıbıkçı -- 21 Mayıs 2015; 0:22:01 >

• hayırlı satışlar hocam asus xonar için girdim ama d2x ile karıştırdım bu PCI olan modelmiş. bu zamana kadar hep creative ses kartı kullandım. asus marka ses kartı kullanmak istiyorum d2 ile d2x arasında ki fark sadece PCI ve PCI-E mi? yinede mesajım bulunsun.ses sistemim logitech z5500
  • aynen öyle hocam, kart tamamen aynı sadece pci-e köprü yongası var dx2 de doğal bir pci-e işlemcisi yok yani, elinde pci slotu bulunan ve uzun süre kullanırım dediğin bir anakart varsa ilandaki ses kartı gayet süperdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.