Şimdi Ara

SATILIK | Beats, Urbeats, Control Talk, IE, Black, Sıfır Kulak İçi Kulaklık - 200 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ocak 2013'te aldım HTC One X+ telefon ile birlikte. Kutusu dahi açılmadı. Müzik dinleyen birisi değilim telefonda, o yüzden kullanmak istemedim. Ama tembellik edip satışa çıkaramadım bir türlü. Acilen satılık arkadaşlar...

SATILIK | Beats, Urbeats, Control Talk, IE, Black, Sıfır Kulak İçi Kulaklık - 200 TL SATILIK | Beats, Urbeats, Control Talk, IE, Black, Sıfır Kulak İçi Kulaklık - 200 TL SATILIK | Beats, Urbeats, Control Talk, IE, Black, Sıfır Kulak İçi Kulaklık - 200 TL

SATILIK | Beats, Urbeats, Control Talk, IE, Black, Sıfır Kulak İçi Kulaklık - 200 TL SATILIK | Beats, Urbeats, Control Talk, IE, Black, Sıfır Kulak İçi Kulaklık - 200 TL SATILIK | Beats, Urbeats, Control Talk, IE, Black, Sıfır Kulak İçi Kulaklık - 200 TL
     SATILIK | Beats, Urbeats, Control Talk, IE, Black, Sıfır Kulak İçi Kulaklık - 200 TL SATILIK | Beats, Urbeats, Control Talk, IE, Black, Sıfır Kulak İçi Kulaklık - 200 TL SATILIK | Beats, Urbeats, Control Talk, IE, Black, Sıfır Kulak İçi Kulaklık - 200 TL SATILIK | Beats, Urbeats, Control Talk, IE, Black, Sıfır Kulak İçi Kulaklık - 200 TL SATILIK | Beats, Urbeats, Control Talk, IE, Black, Sıfır Kulak İçi Kulaklık - 200 TL SATILIK | Beats, Urbeats, Control Talk, IE, Black, Sıfır Kulak İçi Kulaklık - 200 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gereqsiz -- 28 Temmuz 2013; 14:44:11 >

• Merhaba,

İlan hala güncel mi ? ne tür ses için uygun bir ürün ?
    HEr türlü müzik dinleyen biriyim kaliteli telefon pc ile kullanabileceğim bassları net boğuk ses vermeyen bir ürün arıyorum.
    indirim yaparsanız ürünü almak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mky2

Merhaba,

İlan hala güncel mi ? ne tür ses için uygun bir ürün ?
    HEr türlü müzik dinleyen biriyim kaliteli telefon pc ile kullanabileceğim bassları net boğuk ses vermeyen bir ürün arıyorum.
    indirim yaparsanız ürünü almak isterim.

Evet, ilan hala daha güncel. PM gönderdim size. @mky2
  • scalebor90 rumuzlu arkadaş ürünü bugün aldı. Güle güle kullansın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.