Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Beats X Kablosuz Kulaklık Satın Al 3 Eylül 2019 10:25 1 1 Satılık Beats X Kablosuz Kulaklık Ürünü 2 yıl önce Barcelona'dan satın aldım. 1 yıldır aktif olarak kullanmıyorum. Temiz ve sağlam durumdadır.Spor yaparken, koşarken veya yürürken kullanmak için çok ideal bir ürün. Bassları tatminkar. Takılıyken rahatsızlık hissi vermiyor. Airpodlardaki gibi W1 çipi sayesinde apple cihazınızla kolaylıkla eşleşebiliyor ve iCloud hesabınız üzerinden tüm apple cihazlarınıza otomatik olarak ekleniyor. 8 saat pil ömrü var, hiç şarj etmeden bir kaç gün rahatlıkla kullanabiliyorsunuz 5dk şarj ederek 2 saat kullanım elde edebiliyorsunuz. Bu arada kulaklık iPhone ve iPadler gibi lightning portu üzerinden şarj oluyor. PTT Kargo ile istediğiniz yere gönderebilirim. Kargoyu ben karşılıyorum. Ürünle ilgili bir sorunuz varsa ilanın altına yazarak veya özel mesaj yoluyla sorabilirsiniz. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Çankaya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Beats X Kablosuz Kulaklık Macbook Air ve benzeri laptoplar için mini displayport - hdmi adaptörü iPhone 7 128 GB Siyah Satılık Beats Solo 3 Pop Collection