Şimdi Ara

[Satılık] Belkin 7633 Wireless g+ 4 Portlu Adsl Modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık interneti komşumuz ile beraber kullanacağımızdan dolayı artık ihtiyacımın kalmadığı 1,5 ay önce hepsiburada.com dan aldığım Belkin marka F5D7633uk4A model modemimi satıyorum. Ürün sorunsuz ve üzerinde kullanıma bağlı çizik dahi yok. Faturası, kutusu, kutu içeriği bulunmaktadır. Ayrıca modem ömür boyu garantilidir. İstanbul içi elden teslimat tercih nedenidir. Fiyat 80tl.

Modemin teknik özelliklerini şu linklerden inceleyebilirsiniz:

http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=187337

http://www.hepsiburada.com/belkin-f5d7633uk4a-with-wireless-g-router-adsl2-modem/productDetails.aspx?categoryid=45&productid=bd999057

Ürünün kendi fotoğrafları:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 2 Mart 2010; 19:58:38 >

• sıfırı 85 tl iken ikinci ele 80 tl istemen bana garip geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: volvox_w

sıfırı 85 tl iken ikinci ele 80 tl istemen bana garip geldi

Bu ürün satılalı 20-25 gün oldu.

Ben listelerken 96 liraydı, +kargo vardı. Bende zaten o civarda bir miktara almıştım ve bu faturayla belgeli. 1,5 aylık ve çoğunlukla kullanılmamış bir ürün için yaklaşık %20 lik bir indirim söz konusu ki forumda nadir gördüğümüz bir durum. Eğer bugün olsaydı bu şartları göz önüne alark fiyat belirlerdim hiç kuşkunuz olmasın. Pazarlığa açık bir fiyattı ayrıca ve zaten o bu gerçekleştirilerek satıldı.

Başka bir sorunuz var mı? Görüyorsunuz ya, satış sonrası desteğim de oldukça iyidir.

Rahatsız olduğunuz durum hakkında sizi anlayışla karşılıyorum. Ama forum araştırıldığında bu duruma oldukça fazla örnek olmasına rağmen, üyelik tarihinizi de göz önünde bulundurarak söylüyorum ki ilk ikinci el mesajınızı buraya yazmanızı oldukça garip karşıladım bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 26 Mart 2010; 22:38:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: volvox_w

sıfırı 85 tl iken ikinci ele 80 tl istemen bana garip geldi

arkadaşım satılma tarihi itibari ile fiyatları karşılaştırırsan daha aydınlatıcı olur.satan arkadaş daha önceden satmış ve o zamanki sıfır fiyatı daha yüksektir.şuan ki fiyat ile karşılaştırmayalım.
  • Ben her konuya sırf mesaj atmak için mesaj yazan biri olmadığımdan üyelik tarihim eski olmasına rağmen fazla mesajım yoktur.
    ayrıca modem satılmış ise konuyu kapatman veya silmen gerekir bence. satılmamış olsaydıda şu anki liste fiyatına göre bir revizyon yapmalıydın.
    açtığınız konuları işiniz bittikten sonra boşlamayıp takip ederseniz forumda yanlış anlaşılmalar olmaz. Haksız mıyım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.