Şimdi Ara

SATILIK BLACKBERRY 9790 + NOKİA X2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK BLACKBERRY 9790 + NOKİA X2
    ÖNCELİKLE TELEFONLARI SATMA AMACIM I PHONE 4 VEYA 4S ALMAKTIR.

TAKAS TEKLİFLERİ DÜŞÜNÜLÜR

BLACKBERRY 9790 BOLD

YAKLAŞIK 5 AYRDIR BEN KULLANIYORUM TELEFONU ALMAYA GİDERKEN AMACIM CURVE 8520 SIFIR ALMAKTI. FAKAT BUNU GÖRÜNCE 9790 I 2.EL OLARAK ALDIM..

TELEFONUN HİÇBİR MASRAF SIKINTISI VE ARIZASI YOKTUR. HİÇ AÇILMAMIŞ VE TAMAMEN ORJİNALDİR.

ŞARJI YAKLAŞIK OLARAK 1,5 GÜN GİDİYOR. KULLANANLAR BİLİR BLACKBERRY LERDE ŞARJ ÖNEMLİDİR. 4 SAATTE ŞARJI BİTENLERİ DE VAR BİLİYORUM. 5 MP FLASHLI KAMERASI, HEM KLAVYELİ HEMDE DOKUNMATİKTİR.

GARANTİSİ BİTMİŞTİR. FATURASI VARDIR.

HURDA BLACKBERRY LERLE KARIŞTIRMAYINIZ. DEDİĞİM GİBİ BU TELEFONU KULLANANLAR İYİ BİLİR NASIL GÜZEL OLDUGUNU.

AYRICA UNUTMAYIN BLACKBERRY NİN MASRAFI ADAMI ÜZER...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NOKİA X2

TELEFONU SIFIR ALDIM YAKLAŞIK 2,5 SENEDİR KULLANIYORUM. HİÇARIZASI VE SIKINTISI YOKTUR. DAHA ÖNCE HİÇBİR TAMİR VE ONARIM GÖRMEMİŞTİR.

DIŞ KASASI YIPRANDIĞINDAN DOLAYI 1 HAFTA ÖNCE ORJİNAL NOKİA X2 KASASI 40 TL YESIFIR ALINIP DEĞİŞTİRİLMİŞTİR. ÇIKARILAN KASA HALA DURMAKTADIR. ALACAK KİŞİYE ONUDA GÖNDERECEĞİM. 5 MP FLASHLI KAMERASI VARDIR.

FATURASI MEVCUTTUR..

0539 369 04 71
    DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN ARAYINIZ...
    Fiyat : 450 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam BB nin tek fiyatı nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.