Şimdi Ara

SATILIK BLACKBERRY BOLD 9790 (KUTUSUNDA)75TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
4.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al

17.09.2012 Turkcellden alınmıstır.garantisi bitmistir.garanti şarj aleti kkutu içeriği tamdır telefon 10 uzerinden 8alır tepesinde kronik bir Sorun olan çatlak vardır ve dokunmatigi calismiyor

FİYAT:75TL androidli cihazlarla takas olur
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 2 Ocak 2015; 19:37:45 >

• PM
  • Hayirli satislar dostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu cihaz bendede var os 7.1 i le hoş oldu ancak şu kronik çatlak olayı can sıkıcı benimde başıma geldi. Güzel cihazdır alanı pişman etmez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

şu cihaz bendede var os 7.1 i le hoş oldu ancak şu kronik çatlak olayı can sıkıcı benimde başıma geldi. Güzel cihazdır alanı pişman etmez :)

O kadar tıtız kullanmama ragmen su catlak ısı gercekten sınır bozucu onun. Dısında hıcbı sorun yasamadım ha bıde daha ben 7.1 yapamadım:)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Sokak Serserisi

quote:

şu cihaz bendede var os 7.1 i le hoş oldu ancak şu kronik çatlak olayı can sıkıcı benimde başıma geldi. Güzel cihazdır alanı pişman etmez :)

O kadar tıtız kullanmama ragmen su catlak ısı gercekten sınır bozucu onun. Dısında hıcbı sorun yasamadım ha bıde daha ben 7.1 yapamadım:)))

Hocam zaten blackberry manager ile sıkıntılı biraz. Mecburen wipe yapıp kurabildim 7.1.741 gibi birşey olması lazım orjinal turkcell rom u (: bence yükleyin pil ömründe artış gerçekleşti cidden

buarada hayırlı satışlarda dileyip son bir soru sormak isterim :) arka slikonu nereden aldınız d&r da hardshell ve softshell var ama alsam mı bilemedim cihaz elime küçük geliyor birazda ondan kap istiyorum bana öneride bulunursanız sevinirim buarda telefonuda aynı zamanda almışız nerdeyse :)

ilanınızı kirlettiysem pm atın sileyim yazdıklarımı iyi günler dilerim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sokak Serserisi

quote:

Hocam zaten blackberry manager ile sıkıntılı biraz. Mecburen wipe yapıp kurabildim 7.1.741 gibi birşey olması lazım orjinal turkcell rom u (: bence yükleyin pil ömründe artış gerçekleşti cidden

buarada hayırlı satışlarda dileyip son bir soru sormak isterim :) arka slikonu nereden aldınız d&r da hardshell ve softshell var ama alsam mı bilemedim cihaz elime küçük geliyor birazda ondan kap istiyorum bana öneride bulunursanız sevinirim buarda telefonuda aynı zamanda almışız nerdeyse :)

ilanınızı kirlettiysem pm atın sileyim yazdıklarımı iyi günler dilerim :)

Yok hocam ne kırletmesı bende goturyım turkcele falan heralde yaparlar :) kılıfı kadıkoyde yazıcıoglundan aldım 5 tlye hafıf seffaf telefonun arka kasası bellı oluyor onun dısında plastık kaplar var 10-15 arası:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    takaslik blackberry bold 9700
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tekrar teşekkür ederim hayırlı işler dilerim ;)

evet hocam turkcell de yardımcı olurlar muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialScience -- 12 Şubat 2013; 17:06:08 >
  • Guvenilir satıcı
  • pm attim
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 20 Mayıs 2020; 13:38:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hams

telefon çalışıyor mu ? 3. resimde kırmızı ışık hatası veriyor gibi?

kardeş okumuyomusun ?hata mata yok açılırken çektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 28 Ekim 2013; 20:55:19 >
  • ürün satıldı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aglayan-duygusal-adam

ürün satıldı mı

hayır duruyo
  • Fiyat son mu? öğrenciyim elimde 200 TL pafra var zorlasam 240
  • güzel fiyat hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyler999

güzel fiyat hayırlı satışlar

sağol hocam
  • Takip..
  • takip
  • Hocam dokunmatigi arizali mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.