Şimdi Ara

satılık blackberry z10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde ilk çıktığı gün ingiltereden turkcell testleri için getirtmiş olduğum kayıtlı blackberry z10 umu lg g3 e geçtiğim için satıyorum
    cihaz kondisyon olarak 10 üzerinden 9 alır (ekran jelatini 6 ayda bir değişti en son 2 hafta önce değişti) arka kapakta malum hafif
    soyulmalar var, çift batarya ile kullandığım için mevcut bataryası biraz yıpranmış durumda, cihaz o2 cihazıdır ve türkiye kayıtlı
    cihaz ile beraber kutusu, usb kablosu, usb şarj aleti, şarj aleti dönüştürücü, kulaklığı (hiç kullanılmadı) bir adet flip cover kılıf ve bir adette
    arka koruyucu verilicektir.

istediğim fiyat 500 tl (sahibinde de yer alan 300 ile 500 lük cihazlar ile karıştırmayalım onlar android yada kayıtsız ) cihazın yurtiçi z10 lardan farkı
    4g ve snapdragon işlemciye sahip olması.
    ama genede fiyat konusunda teklifleri alabilirim takas düşünmüyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• İyi satislar
    PM attim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanıtlandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvien

yanıtlandı.

Tekrar pm

• Hocam foto koysaydınız çok iyi olurdu. Ben de z10 almayı düşünüyorum. Çok yıpranmamışsa belki alabilirim.
  • Z10 ların yurtiçi yurtdışı tüm versiyonları 4g ve snapdragon s4 pro çift çekirdek 1.5ghz işlemciye sahiptir.
    Cihazlar fabrika çıkışı bu şekildedir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOWOZANGE

Z10 ların yurtiçi yurtdışı tüm versiyonları 4g ve snapdragon s4 pro çift çekirdek 1.5ghz işlemciye sahiptir.

yanlış toplamda 4 tane z10 revizyonu vardır ve anakartları ile üretim yerleri farklıdır.
    stl100-1
    stl100-2
    stl100-3
    stl100-4

türkiyeye getirilen stl100-1 ve bunda 4g özelliği bulunmamaktadır.

kaynak:http://www.****.com/blackberry-z10-stl100-1-stl100-2.html

artı turkcell de blackberry z10 un ilk testlerini ve destek sunumlarını hazırlayan ve benim sayemde tüm turkcell müşterileri blackberry 10 desteği ve ilk ayarları alabildiği için ben.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK TURKCELL T20
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LunarGuardian

Z10 ların yurtiçi yurtdışı tüm versiyonları 4g ve snapdragon s4 pro çift çekirdek 1.5ghz işlemciye sahiptir.
    quote:

Orijinalden alynty: WOWOZANGE

Z10 laryn yurtiçi yurtdy?y tüm versiyonlary 4g ve snapdragon s4 pro çift çekirdek 1.5ghz i?lemciye sahiptir.
    Cihazlar fabrika çyky?y bu ?ekildedir...

yanly?,

toplamda 4 tane z10 revizyonu vardyr. bunlardan sadece stl100-1 türkiyeye resmi olarak giren modeldir. ve bunda 4g özeli?i yoktur. modeller üretim yerleri ve anakartlary farklyly?y ile ön plana çykar biraz ara?tyrmayla bunu ö?renebilirsiniz. kaynak olarak :http://www.****.com/blackberry-z10-stl100-1-stl100-2.html

yada turkcell de çaly?yrken türkiyede daha piyasaya çykmadan tüm serilerini test etti?im ve sunumlaryny hazyrlamam ve ayarlaryny ke?fetmem sayesinde tüm türkiyeye turkcell in ayarlary sunabilmesini sa?layabildi?im ayryca blackberry sertifikam oldu?unu hesaba katarsak ben de güvenilir bir kaynak oluyorum isteyen varsa sertifikamy yükleyebilirim.

• cihaz orkan_pp.1 adly üyeye tarafymdan satylmy?tyr.
  • hatta yükleyesim geldi.

satılık blackberry z10 satılık blackberry z10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvien -- 11 Ağustos 2014; 12:09:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lvien

quote:

Orijinalden alıntı: WOWOZANGE

yanlış toplamda 4 tane z10 revizyonu vardır ve anakartları ile üretim yerleri farklıdır.
    stl100-1
    stl100-2
    stl100-3
    stl100-4

türkiyeye getirilen stl100-1 ve bunda 4g özelliği bulunmamaktadır.

kaynak:http://www.****.com/blackberry-z10-stl100-1-stl100-2.html

artı turkcell de blackberry z10 un ilk testlerini ve destek sunumlarını hazırlayan ve benim sayemde tüm turkcell müşterileri blackberry 10 desteği ve ilk ayarları alabildiği için ben.

Arkadaşım

Tüm z10 ve q10 larda snapdragon s4 pro 1.5ghz işlemci vardır ve anakartının farklı olması ile farklı yerde üretilmesi hiç mi hiç farketmez.
    Tr de 4g varmı ki de 4g li modeli tr ye göndersinler ?
    Kaldıki tr de olmayan bir teknoloji ve sistemde önemli değil sen yukarıda üstüne basa basa yazmışsın 4g ve snapdragon s4 cpu diye birde sertifikam var ben herşeyi biliyorum tavırlarındasın.
    Ama bak yanlış biliyorsun bazı z10 larda farklı işlemci kullanıldığını biliyorsun demekki ki kendi cihazında ayrıcalık varmış gibi snapdragon s4 cpu lu model diyorsun .

Neyse daha yeni gördümde yazayım dedim gerçi satmışsın cihazı ama olsun ben yinede yazmak istedim öyle sertifika olmasıyla olmaz bu işler birçok elektronik-bilgisayar mühendisininde diploması var ama birçoğu kendi mesleklerindeki bazı şeyleri bilmiyorlar yani iş kağıt parçasına kalsaydı dünyanın %65-70 i zeki ve akıllı sayılırdı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadas anlamadi sanirim bunun muhendislikle vs alakasi yok cihazin Turkiyeye girisindeki testlerini benim ekibim yapti biraz internetten arastirirsan anlarsin Turkiyede 4g turkcellde sadece 1-2 yerde var oda test amaciyla var biride istanbul kemer country civarinda neyse bunu gectim biraz arastir once hatta

http://lmgtfy.com/?q=z10+stl100-1+ile+stl100-2+farklari

Burdan bakabilirsin senin icin kolaylastirdim oda mi olmadi

Halami ayni dusunce ozaman yapcak bisey yok blackberry nin ureticisi bile gelse ayni dusunce demektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.