Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK BOL OYUNLU PS CAFE HESAPLARIM Satın Al 27 Şubat 2025 22:31 1 1 SATILIK BOL OYUNLU PS CAFE HESAPLARIM Merhaba arkadaşlar, kapatmak zorunda kaldığım Playstation Kafe'me ait cihazları toplu şekilde sattım. Alan kişi oyunsuz şekilde aldığı için, boşa çıkan 5 adet Ana makine PSN hesaplarımı satmak istiyorum.Hesap 1-2-3 için istediğim fiyat her birine 3.000 TLHesap 4 ve 5'in Playstation Plus Essential Aboneliği 20.10.2025 Tarihine kadar devam ediyor, arıca sayıca daha fazla oyun olduğu için her birine 4.500 TL istiyorum.Fiyatları olabildiğince uygun tuttum. Hem PSN hesap bilgileri hem Mail bilgilerini olduğu gibi vereceğim alan kişilere, rahat rahat mail değiştirebilirler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK BOL OYUNLU PS CAFE HESAPLARIM Satılık DDR 3-1600 MHz 2x4 (8GB) Kingston Ram Satılık - Diablo 2: Resurrected Hesabı Satılık - Xbox Game Pass - PC / 3 aylık - Key