Şimdi Ara

SATILIK - Broadlink RM RM2 Pro Evrensel Akıllı uzaktan kumanda merkezi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK - Broadlink RM RM2 Pro Evrensel Akıllı uzaktan kumanda merkezi
    Broadlink RM RM2 Pro Evrensel Akıllı uzaktan kumanda
    Evin merkezinde şık, küçük, üçgen bir kutu bütün kumandalarınızın yerini alabilir.
    Bu kutu ile cep telefonunuzdan tüm kumandalı cihazlarınızı ve bundan başka uyumlu armatür ve prizleri kontrol edebileceksiniz.
    Klimadan TV.ye, ses sisteminden ışıklarınıza ve hatta prizlerinize kadar tüm kontroller telefonunuzda bir dokunuşuzla kontrolünüzde.

Elimdeki kontrol ünitesinden başka AKıllı priz (kumanda merkezinden bağımsız çalışabilir) de mevcut.
    Ben şahsen salondaki ayaklı lambayı özellikle yarı uyur halde kapatmaktan erindiğim için bu prize bağlayıp cepten kapatıyorum.
    Olmadı uyuya kalırsam saat 1'e kurdum, o saatte kendiliğinden kapanıyor. Bunun gibi birçok pratik kullanım mümkün.

Broadlink RM RM2 Pro Evrensel Akıllı uzaktan kumanda
    Fiyat: 200 TL.

Broadlink Smart home 16A+timer EU US wifi power socket plug
    Fiyat: 150 TL.
    (iki tipi var: biri direk prize takılan ve cihazınızın fişini takabileceğiniz priz, diğeri kabloya monte edilebilen daha küçük boyutlu model)

2016 New DIY WIFI Smart Socket Sonoff Intelligent Smart Remote Control Wireless Smart Plug Timer Switch VS Mi Smart SOcket
    Fiyat: 75 TL.

İstanbul içi elden teslimdir. Kargo vesaire ile gönderim yoktur.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 200 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.