Şimdi Ara

Satilik Bvlgari Man In Black 100 Ml EDP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Black Friday indirimindeyken tam karar veremeden Tekin Acardan almistim fakat bir turlu bag kuramadim parfumle. Ten kimyasi meselesi sanirim.
    Sadece 7-8 fis kullanildi. Yani %99 dolu diyebiliriz. Kokuyu bilen bilir tutun ve rom agirlikli bir parfum. Oldukca karizmatik ve olgun koku.
    Yalnizca antalya ici elden teslim yapilacaktir. Fiyat:250 Tl takas dusunulebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 100 ml liği 170 tl civarı fiyatlarla n11.com üzerinden çok güvenilir mağazalardan alınabilir. geçiniz efendim.
  • O hatayi bir kere yaptim bir daha asla. Bandrol yerinde kutu duzgun ama parfum orjinal degil veya uzun sure stokta kaldigi icin bambaska, kotu bir koku olmustu. Lutfen insanlari yonlendirici-yaniltici mesajlar yazmayin. Veya reklaminizi farkli yerlerde yapin mi deseydim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• LonelyWanderer L kullanıcısına yanıt
    reklam yapmıyorumki, çok güvenilir ve ucuz firmalar var.çok uçuk fiyat belirlemişsiniz. ben gözü açık olmayan, kazıklanmaya ne yazıkki hazır olan, safiyane duygularla parfum almak isteyen tecrübesiz forum kullanıcılarını uyarmak istedim sadece. yoksa tabiki de hayırlı satışlar hocam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.