Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK Call Of Duty Black Ops 4 Gift 250 lira Satın Al 20 Ekim 2018 01:51 1 1 SATILIK Call Of Duty Black Ops 4 Gift 250 lira Oyunu wow token sistemi ile balanceıma eklemiş olduğum paradan alıyorum.!!! 3 günlük battle.net arkadaşlığı gerektirmektedir. Yani sabırlıyım 3 gün beklerim derseniz iletişime geçin.3 gün bnet friendlistimde ekli kaldıktan sonra gift şeklinde gönderim sağlanacaktır.Alıcım ile iletişim bilgilerimi özel mesajdan paylaşıyorum.Daha önce Digital Deluxe edition sattım bir sorun olmadı 3.günün sonunda teslim edilmiştir.Referanslarımdan görebilirsiniz.Tercihen nakit olarak enpara,ziraat,akbank,garanti önceden yollarsanız oyunu size göndermeye şartlanmış olurum 3.günün sonunda direkt elinizde olur zaten watsaptan telefondan iletişim hâlinde olacağız sürekli.Lütfen önce parayı ben verim sen ver konusunda ısrarcı olmayın referanslarım az olabilir ama 2008 üyesiyim ve bir takım alışverişte bulundum ardından referans talebinde bulunmadım sadece anlayışınız için teşekkürler.Daha fazla pazarlık tavsiye etmezseniz sevinirim zaten piyasada daha ucuza sıfır oyun bulması zor.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 21 Ekim 2018 Satıldığı Şehir : Ankara,Çankaya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık WoW Gold Anında Havale! Alınık WOW Gold Tn-Horde ve Sv-Aly Gold Hemen Teslim! satılık wow (Word of Warcraft) Game Time 1 Aylık 60 lira SATILIK Call Of Duty Black Ops 4 Gift 250 lira