Şimdi Ara

Satılık Carrera D28VI(Ultrapolar) Unisex Güneş Gözlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar gözlerimden olduğum lazer ameliyatı sonrasında babamla beraber optik mağazasından aldığım Carrera güneş gözlüğünü satıyorum.Ameliyat sonrasında sadece zorunlu olduğum için birkaç kez taktım,birkaç ay sonrasındada belki 1-2 kez takmışımdır.Toplamda 5-6 kez ancak takılmıştır,hiç bir kusuru yokdur,%100 orijinaldir,yüksek mevlada bir ücrete almıştık,orijinal kutusu ve temizleme beziyle beraber vereceğim...Ürünün faturası ve garanti belgesini bulamıyorum,annem muhtemelen bir yerlere saklamıştır,orijinalliğini teyit ettirmek için dilediğiniz optikciye gidebilirsiniz,yada orijinalliğini belli eden herhangi bir yeri varsa ayrıntılı fotoğrafınıda eklerim.Garanti belgesini bulabilirsem,buraya resmini koyarım.

Resimler gözlüğün kendi resimleridir,eski bir telefonla çekildiğinden çok net değiller;

Gözlük için istediğim fiyat 300 TL dir . . .
    Mantıklı takas tekliflerine açığım,ürünü izmir içi elden verebilirim,şehir dışı alıcılara diledikleri kargo firmasıyla alıcı ödemeli sağlam paketleyerek gönderimde yaparım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timecatz -- 1 Haziran 2017; 12:11:30 >

• İtalya üretimi
  • Birebir aynı gözlüğü kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • Oakley'den baskasini tanimam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgt97

Birebir aynı gözlüğü kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Siz böyle yazınca bir an satasım kaçtı ama bana göre orta yaş gözlüğü gibi durduğu için daha zamanım var.Satılmazsa 5-6 yıl sonra takarım Çünkü gözlüğün kalitesi tartışılmaz nitelikde.
  • Arkadaşım spor bir gözlük bu, ilginç bir yaklaşımda bulunmuşsun. Hatta motosiklet ve bisiklet sporları için ideal. Ben bisiklet kullanırken de gezerken de rahatlıkla taşıyorum. Zaten o şekilde fotoğrafları var ürünün, motosiklet kullanan mankenler tanıtıyor vs.
    Bence kullan. :)
  • sıfırı 400 e düşmüş hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hala satılık mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.