Alındığı günden beri 15 günden fazla kullanılmamıştır. Gittigidiyor üzerinden satın almıştım faturası bulunmuyor,kutusu mevcut fakat ailemin yanında yaşamadığım için yanımda değil orada kaldı. Aldığım zaman da 250 lira fiyatı vardı ve hala hiç değişmeden aynı fiyat üzerinden satılan çok kaliteli bir model.
Cinsiyet : Erkek Kadran Rengi : Siyah Kordon Cinsi : Çelik Kordon Rengi : Gri Kasa Şekli : Yuvarlak Seri Adı : Edifice Kasa Cinsi : Çelik Kasa Çapı : 43 Cam Cinsi : Mineral Ağırlık : 155 Takvim : Yok Kasa Yüksekliği : 47,3 Kasa Kalınlığı : 11,5 Su Geçirmezlik : 100
FİYAT: 160 TL Kargo bana ait Gittigidiyor İlan FİYAT:180TL Kargo Bana ait
Ürüne ait resim
U.S Polo Assn. USC50225 Kol Saati
Ürünü geçen sene kardeşime almıştım fakat deri kordon istemediğini söyleyip kullanmadı. Bu ürün de en fazla 10-15 gün kullanıldı,kutusuyla beraber gönderilecektir.
Model Yılı :2014 Pencere malzemesi :Dial Mineral Gövde malzemesi :Paslanmaz çelik Vaka çapı :44 milimetre Kasa Kalınlığı :8 milimetre Band Malzeme :Deri Bant uzunluğu :Erkekler Standart Bant genişliği :20 milimetre Band Renk :Kahverengi Renk :Kahverengi Kaplama malzemesi:Paslanmaz çelik Çerçeve işlevi :Sabit
Fiyat:60 TL Kargo bana ait Gittigidiyor Fiyatı:70 TL Kargo bana ait
Ürün Resimleri
Ürün Orjinal Resmi
Lütfen Pm ile iletişime geçiniz,Konuya atılan tüm gereksiz yorumlar şikayet edilecektir.