Şimdi Ara

SATILIK CASPER NİRVANA DİZÜSTÜ TW8-EAA89

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
15.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK CASPER NİRVANA DİZÜSTÜ TW8-EAA89
    Casper Nirvana TW8 EAA89 Özellikleri

İşlemci : Intel Core 2 Duo İşlemci T9600 3M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz FSB
    Bellek (RAM) : 4 GB DDR2 800 MHz
    Harddisk : 300 Gb 5400 RPM
    Ekran Kartı : 512 MB GeForce 9600 Ekran Kartı
    Ekran : 15.4" WXGA 1280x800 TFT Parlak Renkli
    Ana Kart : Intel PM45 Chipset
    Optik Sürücü : DVD±RW DUal (DVD YAZICI)
    Bluetooth : Bluetooth
    Kablosuz Ağ : Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11b/g
    Card Reader : Multi Card Reader
    Ethernet : Var - Realtek RTL8168C Gigabit Ethernet NIC
    Wi-Fi: Var
    Ses : NVIDIA High Definition (HD SES KALİTESİ) audio, mikrofon
    USB Port : 3 x USB 2.0 port
    Diğer : 1 x eSATA, 1 x HDMI
    Batarya : Li-ON smart battery
    Kamera : 2.0 MP Web Camera

Bataryası 1.5 saat dayanmaktadır.
    Şimdiye kadar garantiye veya tamire gitmedi sorunsuz çalışıyor. Garanti süresi geçen ay doldu.
    Gerekli olan bütün programlar mevcuttur.
    Yanında laptop çantası, mouse ve istenilirse ek ücrete tabi olarak logitech marka soğutucu da verebilirim.
    Soğutucuyu 1 yıl önce Teknosa'dan 70 TL ye almıştım onu da 25 TL ye bırakırım.
    PES 12, Need For Speed Shift, Guitar Hero 3, Call of Duty: Modern Warfare 3 gibi oyunları rahatlıkla çalıştırır.

Kayseri'de okumaktayım bu yüzden genelde Kayseri'de bulunuyorum. Elden satın almak isteyenler için burası uygundur. Onun haricinde diğer illerden satın almak isteyenler için forumdan referanslar gösterebilirim.
    Uzun zamandır satış yapmıyorum forumda SanalPazar komisyon alıyor, sanırım onunda güvencesi var bu da almak isteyenlere iyi haber.

İletişim Bilgilerim :
    https://www.facebook.com/eylikler
    yada buradan PM ile ulaşabilirsiniz.
    Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kayseri Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• güncel

• şimdi alayım dedim bu ürünü internette araştırdım bir kişide memnun kalsa hemen seni arıcam ama yok kimisi ekran kartı kimisi işlemciden sıkıntılı daha sayamıcam birsürü şey bir kere markadan kaybediyor bu cihaz + işlemciler birbirini tutumuyor kimisi P7350 İşlemci yazmış kimisi P8600 işlemci sen zaten farklı yazmışsın hangisi dogru onuda bilmiyorumya çünki kendi sitesinde bile yok neyse bana bi artı yönünü söylede alayım şu cihazı
  • İşlemci aynen bilgisayarda yazdığı gibidir şüpheniz olmasın. Bilgisayarı 2 yıl önce 1.800 TL ye aldım 2 yılda fiyat 650 TL ye indi sırf markadan dolayı. Ben bilgisayar mühendisliği okuyorum bu yüzden özellikleri daha iyi olan bir bilgisayara ihtiyacım vardı ve aldım. Bu bilgisayara gelince şimdiye kadar bana sorun çıkarmadı. Eğer profesyonel anlamda bir kullanıma gerek yok diyorsanız ucuz oluşu bakımından önerebilirim. Ama siz de benim gibi en az 3-4 yıl işimi görsün düşüncesindeyseniz önermem. Zaten böyle bir sistemi de bu fiyata bulmak imkansız.

• quote:

Orijinalden alıntı: aglarm

şimdi alayım dedim bu ürünü internette araştırdım bir kişide memnun kalsa hemen seni arıcam ama yok kimisi ekran kartı kimisi işlemciden sıkıntılı daha sayamıcam birsürü şey bir kere markadan kaybediyor bu cihaz + işlemciler birbirini tutumuyor kimisi P7350 İşlemci yazmış kimisi P8600 işlemci sen zaten farklı yazmışsın hangisi dogru onuda bilmiyorumya çünki kendi sitesinde bile yok neyse bana bi artı yönünü söylede alayım şu cihazı

aynı makinanın p8400lüsü bende vardı 2 senedir sorunsuz kullanıyorum ve bugün üzülerek sattım.

Soğutucu pad ile temiz bakarak kullanırsan hiç bir sorun çıkarmıyor.
  • Bir daha bırak acer markalı laptopu, herhangi bir laptopun yanından geçersem allah benim belamı versin. Ama bu benim için geçerli sistemden kimin ne beklediğine göre değişir. Çok yakın arkadaşım dual core 1,7 512mb ram 64 mb ekran kartlı notebook'u var heryere götürüyor bağlıyor vınn'ı nete akıyor diyorum kendisine olm ben varken açma şunu rezil ediyorsun bizi anlamıyor ama adam gayet memnun laptopunun ederi 300 Tl civarı ama adam mutlu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.