öncelikle sakaryadan satılacak cyper dakiler: lwl 48ranger:elmoradaynı zamanda olimpia da lwl 37priest varfiyatı:45ytl lwl59:okçu karus fiyatı 70ytl ikisi 105ytl olimpiada lwl 41 ranger hepsi satılık 130ytl msn im furkanbalaban@hotmail.com
Cyperda 62 level ARcher chitin bow +6 en iyi itemi 250YTL lvl 63 priest yine cyperda. 250ytl maneste 62 lvl asas 500 YTL itemleri +7 md priest pendant dual kekuri ring.. SS +6 Dol +0 dark vane +0 smite hammer +0
quote:
Orjinalden alıntı: ogame delisi
öncelikle sakaryadan satılacak cyper dakiler: lwl 48ranger:elmoradaynı zamanda olimpia da lwl 37priest varfiyatı:45ytl lwl59:okçu karus fiyatı 70ytl ikisi 105ytl olimpiada lwl 41 ranger hepsi satılık 130ytl msn im furkanbalaban@hotmail.com
sen o parayı o charlaramı istiyosun 2 saatlik iş
quote:
Orjinalden alıntı: day_walker_
Cyperda 62 level ARcher chitin bow +6 en iyi itemi 250YTL lvl 63 priest yine cyperda. 250ytl maneste 62 lvl asas 500 YTL itemleri +7 md priest pendant dual kekuri ring.. SS +6 Dol +0 dark vane +0 smite hammer +0
asıl bak bu adamın elindekilere bak kaça satıyor kekury mi istersiniz 4 er 5 er tane var günü ve saatlerini biliyorum her istediğiniz zaman çıkartırsınız isteyene verim
quote:
Orjinalden alıntı: ogame delisi
ranger and okcu cok kasmıssın kac ayda kastın bu adamları gel ben sana 61 lwl satam ne dersın
+61 mage arıyorum human ve erkek olmalı item ve itemsiz fiyat tekliflerinizi item listesiyle birlikte bekliyorum ... msn =kml9090@hotmail.com
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme