Şimdi Ara

### Satılık Charlar Uygun fiyatlara ### ( Takas olur ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Resurrection
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: MeNurDaTo

dalgamı geçiyon o np leri söyleyerek??? 7.9 , 8.3 gibi npleri söylemen çok gereksiz....Hem sattığın çarları ben bedavaya veririm ardream çarı itemli satılır benim bildiğim...Seninkilerde ne np ne de item var ..Kısaca gereksiz topic!!!

alan alır almayan almaz bana ver bedava çar post kasacaksan baska yere git arktan çar aldım güvenilir. hemde ucuza veriyor artık koxp yok kardeş zor lw kasılıyor fiyatta gayet iyi hadi ver bi çar beleşe düpüre k.
  • Sen sanki benim muhattabımsın...fuzuli topic açma da üstünüze yok yani...
    quote:

Orjinalden alıntı: h0rt

quote:

dalgamı geçiyon o np leri söyleyerek??? 7.9 , 8.3 gibi npleri söylemen çok gereksiz....Hem sattığın çarları ben bedavaya veririm ardream çarı itemli satılır benim bildiğim...Seninkilerde ne np ne de item var ..Kısaca gereksiz topic!!!

muhattabım değilsin...

• Patosdakı Prieste Talibim

Kill_Me_74@hotmail.com

• quote:

sanane adam istediği gibi satış yapıyor.
    o zaman versene bana 1 tane char
  • ya ankaraya gelmesmısın bea varıora fazladan para bile verırım
  • charların tüb bilgileri tam mı??(3 şifre gizli soru mail vb.) bunlarıda söylersen ii olur
  • benımde olympıada 57 lwl mage mynet gızlı soru vsvsv herseyı vardır konyada satılık fıyat 15 ytl msn

ecoson_42@hotmail.com
  • Güncel.
  • Tamam ekledimmm priest i alıcıyım!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.