dalgamı geçiyon o np leri söyleyerek??? 7.9 , 8.3 gibi npleri söylemen çok gereksiz....Hem sattığın çarları ben bedavaya veririm ardream çarı itemli satılır benim bildiğim...Seninkilerde ne np ne de item var ..Kısaca gereksiz topic!!!
alan alır almayan almaz bana ver bedava çar post kasacaksan baska yere git arktan çar aldım güvenilir. hemde ucuza veriyor artık koxp yok kardeş zor lw kasılıyor fiyatta gayet iyi hadi ver bi çar beleşe düpüre k.
Sen sanki benim muhattabımsın...fuzuli topic açma da üstünüze yok yani...
quote:
Orjinalden alıntı: h0rt
quote:
Orjinalden alıntı: MeNurDaTo
dalgamı geçiyon o np leri söyleyerek??? 7.9 , 8.3 gibi npleri söylemen çok gereksiz....Hem sattığın çarları ben bedavaya veririm ardream çarı itemli satılır benim bildiğim...Seninkilerde ne np ne de item var ..Kısaca gereksiz topic!!!
sanane adam istediği gibi satış yapıyor. o zaman versene bana 1 tane char
ya ankaraya gelmesmısın bea varıora fazladan para bile verırım
charların tüb bilgileri tam mı??(3 şifre gizli soru mail vb.) bunlarıda söylersen ii olur