Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Çizgi Roman ve Mangalar (Liste güncellendi) Satın Al 17 Ağustos 2018 16:35 1 1 Satılık Çizgi Roman ve Mangalar (Liste güncellendi) Herkese merhaba. Kendi koleksiyonumdan birtakım çizgi romanları elden çıkarmak istiyorum. Havale sonrası PTT ile %50 indirimli olarak gönderiyorum. Ankara içi elden de teslim edebilirim. Hepsinin kondisyonu iyi durumdadır. Whatsapp üzerinden foto gönderebilirim.MANGAÇelik Simyacı Cilt 1-2 10 TLTÜRKÇE ÇİZGİ ROMANMarvel Now New Avangers Cilt 1 - 12 TLMarvel Now Inhuman cilt 1 -10 TLNew Avenger cilt 6 : Devrim - 8 TLMighty Avenger Cilt 1 : Ultron Girişimi - 8 TL Neil Gaiman Mezarlık Kitabı Cilt 1 (İthaki) - 13 TLSuperman Red Son YKY - 14 TLStar Wars Cilt 1 (Çizgi Düşler) 13 TLBatman Rebirth Cilt 1 13 TLKingdom Come JBC - 14 TLİNGİLİZCE ÇİZGİ ROMAN ve CİLT & MASKE SETLERİBatman Court of Owls Book & Mask Set 45 TLhttps://www.amazon.com/Batman-Court-Owls-Mask-Book/dp/1401242855 Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Playstation 5 CD'li Ver. Satılık Dualsense ve 3D Pulse Kulaklık Satılık Xbox Series S (Microsoft TR Garantili) Satılık Super Mario Odyssey
Liste güncellenmiştir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Playstation 5 CD'li Ver. Satılık Dualsense ve 3D Pulse Kulaklık Satılık Xbox Series S (Microsoft TR Garantili) Satılık Super Mario Odyssey
muninosuke M kullanıcısına yanıt Çoğu satıldı listeyi güncellemedim. One Piece kaldı elimde bir tek. İstiyorsanız vereyim. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Playstation 5 CD'li Ver. Satılık Dualsense ve 3D Pulse Kulaklık Satılık Xbox Series S (Microsoft TR Garantili) Satılık Super Mario Odyssey
Satılanlar çıkarıldı. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Playstation 5 CD'li Ver. Satılık Dualsense ve 3D Pulse Kulaklık Satılık Xbox Series S (Microsoft TR Garantili) Satılık Super Mario Odyssey