Şimdi Ara

SATILIK /-/ Corsair Harpoon Wireless Oyuncu Mouse Neredeyse Sıfır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Mouse Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILIK /-/ Corsair Harpoon Wireless Oyuncu Mouse Neredeyse Sıfır
    Merhabalar mouseyi laptopumda kullanmak için almıştım ama laptopu satınca mouse elimde kaldı. Mouseyi en fazla 25 saat felan kullanmışımdır anca. Kutusunda öylece duracağına satayım dedim. Mouse kondisyon olarak 10/10'dur, tertemizdir. Mouseyi 16 Aralık'ta (2022) almıştım. 2024 aralık ayına kadar garantisi bulunmakta.

SATILIK /-/ Corsair Harpoon Wireless Oyuncu Mouse Neredeyse Sıfır SATILIK /-/ Corsair Harpoon Wireless Oyuncu Mouse Neredeyse Sıfır SATILIK /-/ Corsair Harpoon Wireless Oyuncu Mouse Neredeyse Sıfır SATILIK /-/ Corsair Harpoon Wireless Oyuncu Mouse Neredeyse Sıfır SATILIK /-/ Corsair Harpoon Wireless Oyuncu Mouse Neredeyse Sıfır SATILIK /-/ Corsair Harpoon Wireless Oyuncu Mouse Neredeyse Sıfır SATILIK /-/ Corsair Harpoon Wireless Oyuncu Mouse Neredeyse Sıfır SATILIK /-/ Corsair Harpoon Wireless Oyuncu Mouse Neredeyse Sıfır SATILIK /-/ Corsair Harpoon Wireless Oyuncu Mouse Neredeyse Sıfır SATILIK /-/ Corsair Harpoon Wireless Oyuncu Mouse Neredeyse Sıfır
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 16 Aralık 2024 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.