Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK /-/ Corsair Harpoon Wireless Oyuncu Mouse Neredeyse Sıfır Satın Al 21 Nisan 2023 21:13 1 1 SATILIK /-/ Corsair Harpoon Wireless Oyuncu Mouse Neredeyse Sıfır Merhabalar mouseyi laptopumda kullanmak için almıştım ama laptopu satınca mouse elimde kaldı. Mouseyi en fazla 25 saat felan kullanmışımdır anca. Kutusunda öylece duracağına satayım dedim. Mouse kondisyon olarak 10/10'dur, tertemizdir. Mouseyi 16 Aralık'ta (2022) almıştım. 2024 aralık ayına kadar garantisi bulunmakta. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 16 Aralık 2024 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK /-/ Nintendo Switch Hesaplar -- Güzel Oyunlar Var [SATILDI] SATILIK /-/ 8BİTDO Wireless Adaptör V2 -- Nintendo Switch [SATILDI] [SATILIK] // Nintendo Switch Oled Aksesuar + Oyun - Uygun Fiyat - İZMİR ALINIK /-/ POCKETBOOK 301 PLUS E-KİTAP OKUYUCU EKRANI GÜNCEL