Şimdi Ara

Satılık Corsair iCUE 220T MidTower Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık Corsair iCUE 220T MidTower Kasa

Kasanın yanında resimde görünen fanlar verilecektir.

Egzoz için de bir fan verilecektir.

Kasada herhangi bir hasar yoktur ve pek kullanılmamıştır.

Kutusu bulunmamaktadır.

Yanında bütün fanları psu'ya bağlamanızı da sağlayacak bir aparat vereceğim.

Öncelik kadıköy içinde elden satmaktır, kutulama bu durumda ciddi bir sıkıntıdır çünkü üründe tamperli cam bulunmaktadır.

Aksesuar kutusu tamdır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bir siz akillisiniz yahu. Kasanin para eden kismi 3 rgb fan + kontrolcu. Onlari sokup yerine kiytirik fanlari koyup millete itelemeye calisiyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

Neyle itelemeye çalışıyorum acaba terbiyesiz herif. Bir şeyi gizlemiş miyim her şey net bir şekilde belli istediğim fiyat da sanki 1000 lira medeniyet yoksunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: jvcjvc

Neyle itelemeye çalışıyorum acaba terbiyesiz herif. Bir şeyi gizlemiş miyim her şey net bir şekilde belli istediğim fiyat da sanki 1000 lira medeniyet yoksunu.

Aynen aynen sıfırı 1000 TL lik kasadan 700-800 TL ederinde ki 3 ARGB fan + kontrolcüyü sök sonra kasayı kıytırık fanlarla 550 TL ye millete satmaya çalış.

Madem dürüst satıcısın yazsana kontrolcüyü söktüm, 3 ARGB fanı söktüm diye yer mi? yemez çünkü onları söktüğünü belirtirsen kasayı satamazsın.

Memleketin millete terbiyesiz diyen dürüst satıcısı bile bu halde işte düşünün geri kalanı, terbiyeli ve dürüst olanında durum bu.

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

hocam ben o 3 fanı kontrolcüsü ve kasasıyla birlikte veriyorum 650ye haberiniz olsun

• Bu dupeduz dolandiricilik. Oraya durust bir sekilde "ARGB Fanlari ve Kontrolcusunu soktum, yerine standart fan taktim" yazmiyosunuz da "fanlari psuya baglamanizi saglayacak aparat verecegim" yaziyosunuz.

Ayrica 200TL'ye ikinci el bir ton kasa bulursun. İkinci el 200 liraya fan kontrolculu kasa bile bulursun en basitinden Zalman N3 var.

İlani da sizi de sikayet ediyorum.

• duality2 kullanıcısına yanıt

İlk satırı okuyabiliyor musun?

ilk satır. En baştaki satır.

peki resimleri görebiliyor musun?

dolandırıcılık ne demek biliyor musun acaba sen?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.