![](/Static/forum/img/cart-icon.png)
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Neyle itelemeye çalışıyorum acaba terbiyesiz herif. Bir şeyi gizlemiş miyim her şey net bir şekilde belli istediğim fiyat da sanki 1000 lira medeniyet yoksunu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen aynen sıfırı 1000 TL lik kasadan 700-800 TL ederinde ki 3 ARGB fan + kontrolcüyü sök sonra kasayı kıytırık fanlarla 550 TL ye millete satmaya çalış. Madem dürüst satıcısın yazsana kontrolcüyü söktüm, 3 ARGB fanı söktüm diye yer mi? yemez çünkü onları söktüğünü belirtirsen kasayı satamazsın. Memleketin millete terbiyesiz diyen dürüst satıcısı bile bu halde işte düşünün geri kalanı, terbiyeli ve dürüst olanında durum bu. |
hocam ben o 3 fanı kontrolcüsü ve kasasıyla birlikte veriyorum 650ye haberiniz olsun |
Bu dupeduz dolandiricilik. Oraya durust bir sekilde "ARGB Fanlari ve Kontrolcusunu soktum, yerine standart fan taktim" yazmiyosunuz da "fanlari psuya baglamanizi saglayacak aparat verecegim" yaziyosunuz. Ayrica 200TL'ye ikinci el bir ton kasa bulursun. İkinci el 200 liraya fan kontrolculu kasa bile bulursun en basitinden Zalman N3 var. İlani da sizi de sikayet ediyorum. |
İlk satırı okuyabiliyor musun? ilk satır. En baştaki satır. peki resimleri görebiliyor musun? dolandırıcılık ne demek biliyor musun acaba sen? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |