Şimdi Ara

[SATILIK] Cort X-2 + İbanez IBZ10G 19 W Amfi (SOLAK)-400tl

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [simage][/simage]Temiz üründür iki yerde kusuru vardır fotoğrafta bellidir birinde çizik diğeri ise vernik kalkması sonucu oluşmuştur cort x2 yi bilen bilir giriş ve orta seviye bir gitardır gitarla sahneye bile çıkmışlığım var ve tonu gayet güzel geiyor ben gitar ve amfinin ikinci sahibiyim ürünü aldıgım gibi satıyorum yani çizikler vs benim hatam değildir ben bunu böyle bilerek aldım ve memnun kaldım gitarda onemli olan çizik değilde manyetiklerin durumu akorun tutup tutmamasıdır ve bunlarda sıkıntı yoktur gitarda ben daha çok slow şarkılar çalıyorum bi heves bu gitarı aldım ama tarzıma uymadığı için satıyorum alana hayırlı olsun simdiden :)

Kutu içeriği :
    1xCort x-2 lh
    1xibz10g amfi 19 w
    1xdip ses yapmayan jack
    1xpc-amfi bağlantı kablosu
    4xjack cevirici
    5xpena
    1xAskı
    vs. başka birşey bulursam gitarla ilgili ekleyeceğim resimde gördükleriniz kesin verilecektir.

Takas sadece slr fotoğraf makinesi ile olur o da mersin ile adana cevresinden takas olur diğer türlü lütfen rahatsız etmeyiniz.

Mesaj atanlara cevap veririm, telefondan rahatsız etmeyin...
    Pazarlık sünnettir...(Fakat cüzi bir miktar :) )
    Mersin-Adana dışına ptt kapıda ödeme ile gönderilir...

İlan sahibindende de vardır almak isteyene masraflar karşılanırsa get açılır

[simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şans Kapıyı Kırınca -- 30 Haziran 2014; 20:00:26 >

• Güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.