Şimdi Ara

Satılık Creative X-Fi Surround 5.1 pro USB ses kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

elimde bu karttan mevcut ve satmayı düşünüyorum. Kartta herhangi bir problem yok ve Vatan'dan yaklaşık 1 yıllık daha garantisi mevcut. İlgilenen arkadaşlar mesaj yada cep telefonumdan (0536 435 95 73) ulaşabilirler. Kartın fiyatı kargo hariç 110 TL.
    http://www.hepsiburada.com/liste/creative-x-fi-surround-51-pro-ses-karti/productDetails.aspx?productId=bd850839&categoryId=218

Merak edenler için kartı satma sebebim; bilgisayarımı artık BOTS AV711 lambalı anfiye bağladım ve müzik kalitesini yükseltmeyi istiyorum. Bu sebeple ASUS'un ses kartlarından birini almayı düşünüyorum.

İstanbul içi için hafta içi Merter, hafta sonları ise Mecidiyeköy'de elden teslimat yapabilirim. İlgilenen arkadaşlar telefon yada mesaj ile bana ulaşabilirler.

• 110'a GeT satış açabilir misiniz hocam taksitli?
  • sevgili Oğuzhan

aşağıdaki mesajı düzelttiğimi sanıyordum. Yanlışlık için kusura bakma.

şöyle ki kartın sadece 2 ay garantisi kalmış. Cd ve faturası duruyor. yalnız kutusunu atmışım. kartı bu haliyle peşin 80 TL'ye satabilirim.

Bu internet üzerinden ilk satışım, taksitli nasıl satılır bilemiyorum. bu sebeple peşin tercihim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

sevgili Oğuzhan

aşağıdaki mesajı düzelttiğimi sanıyordum. Yanlışlık için kusura bakma.

şöyle ki kartın sadece 2 ay garantisi kalmış. Cd ve faturası duruyor. yalnız kutusunu atmışım. kartı bu haliyle peşin 80 TL'ye satabilirim.

Bu internet üzerinden ilk satışım, taksitli nasıl satılır bilemiyorum. bu sebeple peşin tercihim.

garantisi önemli değil kolay kolay sorun çıkacağını düşünmüyorum.
    Taksitli satıştawww.sahibinden.com da ilan açıyorsunuz. GeT ile ilan oluşturuyorsunuz. Banka hesabınızı giriyorsunuz.

Ben ürünü satın alıyorum. Ödeme sahibinden.com'a gidiyor. Size mail geliyor ürünün ödemesi bize ulaştı ürünü gönderin diye. Siz de ürünü gönderip kargo kodunu siteye giriyorsunuz.
    5 iş günü içinde elime geçiyor ürün. Ürün elime geçtikten sonra 3 iş günü içinde onay vermem gerekiyor. Eğer onay vermezsem de sistem ürünü kabul etmişim gibi davranıp
    ödemeyi tanımladığınız banka hesabına yapıyor.

80'e satacaksanız 3 taksitte %10 komisyon alıyor. 88-89TL girerseniz satış bedeline sizin hesabınıza 80TL yatıyor zaten ilan verirken sayfanın aşağılarında bu bölüm mevcut.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.