Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] CRUCIAL BX500 240GB SSD - 1 YIL GARANTİLİ - FİYAT DÜŞTÜ! Satın Al 8 Aralık 2020 11:15 1 1 [SATILDI] CRUCIAL BX500 240GB SSD - 1 YIL GARANTİLİ - FİYAT DÜŞTÜ! Merhaba, 2019 Kasım faturalı Crucial BX500 240GB SSD bulunuyor. Bir seneye yakın sistem diski olarak kullanıldı. Hızında vs. herhangi bir yavaşlama durumu da gözlemlemedim. USB 3.0 disk kutusuyla yaptığım hız testini de ekliyorum. Sata bağlantısıyla arasında fark olabilir. İstediğiniz test varsa onu da yapabiliriz. Bir iki haftadır kutusunda bekliyor.Fiyat: 210 lira. Son fiyattır. Pazarlık veya takas düşünmüyorum.Şehir: Ankara. Elden veya havale sonrası kargo şeklinde alışveriş yapabiliriz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 210 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] GamePower Saber RGB Outemu Red Switch Mekanik Klavye [SATILIK] Sinbo Yarı Otomatik Espresso Makinesi - Kutulu, Süt Köpürtmeli Sıfır Deri Kordon Klipsi (20mm) - Parlak ve Mat Renk [SATILDI] [SATILIK] LG E2240 22 inc 1080P Full HD 60Hz LED Monitör - FİYAT DÜŞTÜ!
Disk satılmıştır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] GamePower Saber RGB Outemu Red Switch Mekanik Klavye [SATILIK] Sinbo Yarı Otomatik Espresso Makinesi - Kutulu, Süt Köpürtmeli Sıfır Deri Kordon Klipsi (20mm) - Parlak ve Mat Renk [SATILDI] [SATILIK] LG E2240 22 inc 1080P Full HD 60Hz LED Monitör - FİYAT DÜŞTÜ!