Şimdi Ara

SATILIK CSGO İTEMLERİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuya kendinden üçüncü tekil şahıs olarak bahsedenler bulaştığında çıkmanız gerekli.
  • MechTa kullanıcısına yanıt
    Benim yaptığım işler ve büyüklüğü sizleri alakadar etmez.Benim büyük veya küçük bir markam var.Sen ne olarak algılarsan algıla , benim kibrim ve egom da kimseyi ilgilendirmez.istersem küçük dağları da ben yaratırım...
    Sözümün arkasındayım , dediğim gibi gider yetkili mercilere kefalet belgemi basarım.Uzatılacak bir durum yok...

Konuya gayet net açıklık getirdiğime inanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bizene senin islerinden kendin salliyorsun ben boleyim soleyim diye sonra vaybe sen neymissin dioruz sizi alakadar etmez markam diorsun :D ne iciorsan bizede gonderme Kibrini egonu git otede sergile daglarida nazinin gececegi adamlara yarat

kendi caliyor kendi soluyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MechTa -- 4 Şubat 2015; 1:20:55 >
  • MechTa kullanıcısına yanıt
    Kuru kalabalık yapıyorsun...

Benim korumaya çalıştığım bi değerim var.Buna laf etmene izin vermiyorum sadece.Çünkü bu senin haddin değil.
    konuyla alakalı mısın ? Taraf mısın ?

Değilsen usul izleyici ol , bilmediğin konulara yorum yapma.Senin gibi tipler gelip ortada laf dalaşına girerler.hoş kime laf anlatmaya çalışıyorsam ?
    Boşver , hadi sen kendi dalgana bak , ben kendi dalgama bakarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prozacc

Kuru kalabalık yapıyorsun...

Benim korumaya çalıştığım bi değerim var.Buna laf etmene izin vermiyorum sadece.Çünkü bu senin haddin değil.
    konuyla alakalı mısın ? Taraf mısın ?

Değilsen usul izleyici ol , bilmediğin konulara yorum yapma.Senin gibi tipler gelip ortada laf dalaşına girerler.hoş kime laf anlatmaya çalışıyorsam ?
    Boşver , hadi sen kendi dalgana bak , ben kendi dalgama bakarım...

Tüm yazılarınızı okudum, ve durum şu,
    - Birisi var ve kandırıldığını parayı verdikten sonra ürünü almadığını söylüyor
    - sen de o suçlanan kişiye kefilim diyorsun

Sonrasında sana kefilsen nasıl kefilsin denmiş, ve sen başlamışsın "haddine değildir, ben büyüğüm, sizin hayal edemezsiniz, önce insanlık.."

Ancak efendi, öncelikle bahsettiğin önce insanlığı kendin uygulamalısın, bu 1, 2.si ise, madem insansın gidip diğerlerini küçümseme, "3 kuruşluk sermayenle" falan diye laf etme. İnsanları tanıyamazsın, belki 15 yaşında çocuk aylarca biriktirdi ve 300 lirası oldu, sonra da başlıktaki kişi tarafından dolandırıldı. Olmaması için hiç bir sebep göremiyorum.

Diğer yandan hukukçuyum diyorsun, olup olmaman beni ilgilendirmez, ve sonrasında da böyle bir konuda, ben sözüne güvenirim diyorsun. O kadar alakam olan hukuki işlemlerde duymadığım tek sözdür bu, kusura bakma.

Kısaca, kefilsen, kefilliğini yerine getirmelisin, değilsen suçlanan birisini kanıt olmadan aklamaya çalışmamalısın (ispat için gidip dövmene gerek yok, steam trade den ispatını istersen direk trade sayfasından tarihli bir ekran görüntüsü atar o kadar basit). Ancak ne olursa olsun burada herkesi küçük görmen laf atman, kendi sözlerinle tutarsız olman hiç hoş değil. Lütfen 3. mesajında dediğin gibi, konuyu burada kapat ve başka cevap verme.

İyi günler dilerim

• Ya dostum açık açık "kefilim" yazmışsın adam dolandırılmış ve burda Türkiye dış işleri bakanı gibi konuşuyorsun

Madem bu kadar büyük bir şirketin CEO'susun 370 tl sana koymaz !

Madem kefilsin at adamın parasını atmam diyorsan da YAZMAYACAKSIN ÖYLE HER YERE KEFİLİM FALAN !
  • Adami kendinden baskasi hakli bulan yok :D hala gelmis ulan ben markayim cart curt sallior :D ya tamam sen markasin sen buyuksun Ali Babacani ordan alip seni koysunlar hay anasini sen neymissin :D

Bu ameleyede laf anlatmaya calismayin zaten dinledigi yok tek bildigi ben markayim :D
  • Olayı neler olmuş bitmiş tam anlayamadım ama arkadaşın kendi adına konuşurken üçüncü şahıs konuşması çok komik olmuş

Ozan1212 bunu destekliyor !

• Adama öyle bi hava basmışlar ki söndürmesi zor olacak gibi.
    Bu adama ne kadar laf etsek de her daim kendisini haklı göstercek.
  • @HilmiKesk Gelmiş ne idüğü belirsiz bir hesap para dileniyor.Kefilsen öde diyor.Kim neyi kanıtlamış ki kefalet istiyorsunuz ?

Okumuyor musun ? Ben verdim itemlerini diyor adam , kimseye de bişey kanıtlamak zorunda değilim , onlar kendi işine baksın diyor , Bitti !!! Aksini kanıtlasınlar ; yazdım yukarıya kapı gibi gider kefaletimi sunarım diye.Neyi uzatıyorsun ?Evet o para bana koymaz , ama çakallara da yedirecek param yok.Art niyetli kardeşim , bak orada kefilim diyen birkaç kişi daha var.Onlara neden bir mention atmıyorsunuz ? Bana olan özel kininiz nedir ? hele bir kimsin ensin bir açıkla da görelim.Beni karalamak sana ne fayda getirecek ? Sen önce bir kim olduğunu ne olduğunu bir dök ortaya.Gizli profiller , 2 günlük hesaplarla adam karalamaya kalkma...

@FlashKill Benim havam seni enterese etmez :) Geyik arıyorsan konu dışına kardeşim.Burada kimse kimseyi haklı haksız görmüyor.Beni sevme , hoşlanma , muhatap da olma.Yorumun sende kalsın...

@ozan1212 Belki kavrayamadın ancak buna hitabet sanatı denir.Bir parçasıdır , ifadeyi kolaylaştırır.Komik bulman da benim için oldukça komik :) Ayrıca -Rodoplu ile birlikte Kefilim yazan arkadaşlardan biri de sendin.Çok delikanlı adamsın , yorumun silinmiş , göremiyoruz.Bir de utanmadan gelmiş maytap geçiyorsun.Aferin sana :))

@MechTa Sen terbiye sınırlarının çok ötesindesin.Sen kimsin ki benim hakkıma hukukuma karar vereceksin ! Sana mı kalmış olaya hüküm vermek ? Kimsin ki sen ? Zurnanın deliğinden çıkmış sarı çizmeli Mehmet ağa gelmiş ona buna laf sallıyor.Gel gör ki amele deyip kötülediğin şey bir meslek , çok şerefli insanlar var.Ben onları alçak görmüyorum... Terbiye aileden gelmeli tabi , benim de seni terbiye etmeye haddim yok.Seninle muhatap olmak hata zaten , önce ne dediğini bir tart , sonra gel.Bak burada konuşmayı bilen insanlar var , bir tanesi ters bir cevap almadı.Sen kaşınıyorsun :)

@sieger Konuyu iyice incelediğini söylüyorsan atladığın yerler veya anlamak istemediklerin vardır.Çok net bir ibare kullandım ben , adli takip başlatılır , yetkili merci karar verir , ben sözümün arkasında dururum.Burası mahkeme mi ? 2 kelamı anlamaktan aciz (Uslubunu bilen insanları dışında tutuyorum) birkaç densize neyi kanıtlamaya çalışayım ? Ki tekrar yazıyorum , Satıcı "ben kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim , mahkemeye versinler , gerekeni oraya sunarım" dedi. Evet gitsin arkadaş mahkemeye versin.ben de gerekeni yapayım.O kadar basit...

SON KEZ NET OLARAK SÖYLÜYORUM !!!

@HilmiKesk çakma hesaplarla gelip kimseyi karalama !

Kim neyi iddia ediyorsa MAHKEMEYE gitsin , alınacak karara göre ben gelir kefalet belgemi MAHKEMEYE sunarım.Burada kendi çapınızda çakallık yapmaya kalmayın.Her ağlayana meme vermezler...

HAA bir de . Ata adamın parasını diye geyik yapıyorsunuz ya , nerede o adam ? Siz avukatı mısınız ? Kendisi nerede kendisi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prozacc -- 7 Şubat 2015; 1:12:01 >

• ego level : 9000+

Fenerbahçe başkanı aziz bey gibi ben tek sizin hepiniz demi$ sayın CEO :D
  • Orijinalden alıntı: HilmiKesk

Ya dostum açık açık "kefilim" yazmışsın adam dolandırılmış ve burda Türkiye dış işleri bakanı gibi konuşuyorsun

Madem bu kadar büyük bir şirketin CEO'susun 370 tl sana koymaz !

Madem kefilsin at adamın parasını atmam diyorsan da YAZMAYACAKSIN ÖYLE HER YERE KEFİLİM FALAN !

İnsanlara "dolandırıcı" demekle bir yere varılmaz.

Orijinalden alıntı: cagri105 Admin

Dolandırıcı yerine sorunlu alışveriş kelimesi kullanın.

Orijinalden alıntı: cagri105 Admin

Türkiye kanunlarına göre cezası mahkemece kesinleşmeden kimseye dolandırıcı diyemezsiniz.

Her şekilde dolandırıcı kelimesini kullanamazsınız, insanlara atıp tutacağınıza kendiniz olun, ben kefil oldum diye bütün suçu benim üstüme yıkamazsınız, kefil olmanın ne demek olduğunu unutuyorsunuz galiba, burada senet imzalamiyoruz. Eğer sizinle ilgili bir alışverişinde sorun çıktıysa bunu hukuki yollarla arayın, Donanimhaber'e gelipte insanların arkasından atıp tutmayla değil.

İyi günler.

• Arkadaşlar foruma girmiyorum olaylar olaylar olmuş.Benim kanıtlarım aşağıdadır , resimler bi türlü görünmedi linklerden bakarsınız artık.

Burada bir şeyi açıklığa kavuşturmak istiyorum.
    Prozaccla görüştüm , sıkıntısını anlattı.Prozacc bu konuda danıştığım , bana oldukça yardımcı olmaya çalışan bir arkadaştır.Ona haksızlık ediyoruz , elinden geleni yapıyor.Aramızda bir köprü olmaya çalıştı ,ancak onun da sınırları var.Biryere kadar yardımcı olabildi ve Hala yardımını esirgemiyor.O da görüştüğünde teslimatı yaptım demişler.Sonuçta uzun zamandır alışveriş yapıp zararını görmemiş , o da haklı.Burada ona yüklenmemiz doğru olmaz.Ben kendisinin konuya dahil olmasını , isminin lekelenmesini kesinlikle istemiyorum.

Karakola gittim , kimse ilgilenmedi.Yakın zamanda savcılığa gideceğim.Konuyu burda tartışıp büyütmeye gerek yok , benim Prozaccla ilgili bir sıkıntım ve problemim de yok.

İlginiz için teşekkür ederim.

Trade takas geçmişim;

Whatsapp konuşmaları;

Parayı gönderdiğimin ispatları;

Eğer bana ciddi bakımdan yardimcı olucak daha önce bu konuda şikayetçi olmuş başarılı olmuş bi arkadaş varsa neler yapıcağımı anlatırsa bende peşine düşebilirim fakat ben emniyete gittiğimde hiç kimse yardimcı olmadı aksine 2 saat beklememe rağmen bugun git yarın gel muamelesi yaptılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norule34 -- 4 Şubat 2015; 22:05:21 >

• never forget
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.