Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık D3 +Ros (PC) Satın Al 24 Ocak 2018 13:08 1 1 Satılık D3 +Ros (PC) Selam arkadaşlar, çok uzun zaman önce aldığım d3-ros hesabı satılıktır.Hesapta karakter var,oynanmıştır.(wiz,dh,monk,barbar,wd bulunmaktadır. 487 paragon. (içinde karakterler için hangi setler var hatırlamıyorum))CD'leride elimde durmakta, isteğiniz halinde kargo ücreti karşılığında yollanacaktır.(Cd'leri tek başına satacak olsam sanırım benim mail hesabına bağlı olduğu için hesap ile beraber vermem gerektiğini düşündüğüm için o şekilde yazdım. battle.net e kayıtlı hesabı verebilirim problem değil. Cd'leride gönderirim oda problem değil. )BilginizeSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.wiz,dh,monk,barbar,wd bulunmaktadır. 487 paragon. (içinde karakterler için hangi setler var hatırlamıyorum) Fiyat : 50 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Üsküdar Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Xiaomi Redmi Note 4 Qualcomm- Temiz, Kılıflı Fizikokimya Prof. Dr. Yüksel SARIKAYA (sıfır) Satılık D3 +Ros (PC) Satılık Kobo Touch (Sıfır Ayarında)
İlan günceldir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Xiaomi Redmi Note 4 Qualcomm- Temiz, Kılıflı Fizikokimya Prof. Dr. Yüksel SARIKAYA (sıfır) Satılık D3 +Ros (PC) Satılık Kobo Touch (Sıfır Ayarında)