Şimdi Ara

Satılık DBO Char (sATILDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TaKaToTaKaR

quote:

Orijinalden alıntı: qqahmetqq

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qqahmetqq

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

Orijinalden alıntı: Er CoD2

quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Kendi de fiyatın saçmalığının farkında ama herhalde bir enayi arayışı içinde.

öff sus ya her yerde sen işin gücün yokmu ben bile kendi konuma bu kadar sık bakamıyorum çarda 2k wecash var baska cara aktarabilsem belki satmamzdım 2k wecash =34TL yuvarlasak 35 Tl 90-35=55TL noldu bunu vermek mi zor mesaj atacaksan cvp verme pm at erden kirletme daha fazla konuyu

Senin gibi sorunları olan biriyle daha fazla konuşmak istemiyorum konunada sadece 1 yorum attım yoksa konuya baktığımdan değil.Sen bu konuyu açıyorsan eleştiri veya başka yorumlarıda kabul etmek zorundasın ağırına gittiyse kapa konuyu haydi?Ben istediğim yorumu atarım ben bu foruma üye değil miyim?Pm de atarım postta geriyosa seni bu beni ilgilendirmez ben düşüncemi belirttim.Eleştiri kaldıramıyorsan böyle konular açma birdaha.

Yürü be kanka tutan olursa ben şaplaklicam

erdene olan hayranığını başka yerde yap erden senden nefret ediyor ne kankası :)

Olum bak konuşmuyosan konuşma ama forumda lavukluk yapma.bana bulaşma.Sen daha beni tanımıyorsun.Ayrıca her lafıma atlayıp durma.Aksi takdirde forumdan uzaklaştırılacak olsam bile çok ağır sözler kullanabilirim sana karşı.Ayık ol

duydunuzmu

Burda sesli olarak anlaşmıyoruz.Duyan olmamıştır sivri zekaOkumayıda bu forumdaki herkes bildiğine göre herkes görmüş olmalı.

sen dışında herkez biliyordur emin ol alıntı yaptıgım ilk mesjını tekrar oku.

• Okumayı bilmeseydim mesajlarına cevap veremezdim.Eğer bir daha bana laf atacak olursan sonuçlarına katlancaksın.Bu mesaj son mesajım.Eğer cevap verirsen sonunu hazırladın demektir.
  • quote:

Okumayı bilmeseydim mesajlarına cevap veremezdim.Eğer bir daha bana laf atacak olursan sonuçlarına katlancaksın.Bu mesaj son mesajım.Eğer cevap verirsen sonunu hazırladın demektir.

tmam abi
  • şimdi niye kavga ettiğinizi bilmiyorumda yaptığınız saçma altı üstü ekrandaki lekere sinirlenip ekrandaki lekelerle birbirinize gönderme yapıyorsunuz :D
    takato istersen tatar ramazan ol ekranda elini çıkaramayacağından şöyle yaparım böyle yaparım gibi ifadelere gerek yok ,aynısı ahmet içinde geçerli şimdi sen adamla yazı hatasından dolayı dalga geçipte aynı şekilde sana cevap yazmasını bu kadar ağır karşılaman yersiz.yani kısacası ekrana bakıp sinirlenmenin gereği yok sağ üste gördüğünüz kırmızı kare içindeki X ile bunları yokedebiliyoruz :D ha çok kavga isteyip ağır alıyorsanız karşıdakide bunu ciddiye almak istiyorsa yer ve zaman ayarlarsınız biter bide video koyarsınız buraya kim dövdü diye bu kadar kasmaya gerek yok :D
  • Zaten gerekirse adresinide alıcam rahat olun siz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.