Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] Satılık DeepCool LE500-MARRS LED 240mm Sıvı Soğutucu Satın Al 28 Haziran 2024 10:34 1 1 [SATILDI] Satılık DeepCool LE500-MARRS LED 240mm Sıvı Soğutucu Bir heves ilk defa sıvı soğutucu kullanma isteğiyle aldığım ürünümü satıyorum. Yazılımsal yada donanımsal herhangi bir sorunu yoktur. 6 aydır sadece haftasonları kullandım diyebilirim. Artık çok fazla oyun oynama fırsatım olmağı için satmak istedim. Kutu, fatura ve garantisi mevcuttur. Sinerji Bilgisayar dan alınmıştır. Ürün neredeyse sıfır gibidir o yüzden fiyatı öldürmek istemiyorum. Ölücü arkadaşlar uzak durursa sevinirim. Polemik yaratmak kimseye fayda sağlamaz. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Detaylı bilgi isteyen arkadaşlar özelden istedikleri gibi yazabilirler. Markayı bilenler bilir, bilmeyenler için aşağı link bırakıyorum.Muğla içi elden teslim yada il dışına alıcı ödemeli istedikleri kargoya verebilirim.https://tr.deepcool.com/products/Cooling/cpuliquidcoolers/LE500-Marrs-240mm-Liquid-CPU-Cooler-1700-AM5/2022/16624.shtmlSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 4 Aralık 2025 Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık DeepCool LE500-MARRS LED 240mm Sıvı Soğutucu [SATILDI] Satılık Galaxy S23 Ultra Kılıf, Spigen Core Armor Matte Black [SATILDI] Oneplus 9 Pro 12/256 Gri [SATILDI] Xiaomi Mi 10T /Mi 10T Pro /Redmi K30s Spigen Ultra Hybrid Kılıf