Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Dell Inspiron 15 Gaming 7566 Satın Al 9 Haziran 2019 11:12 1 1 Satılık Dell Inspiron 15 Gaming 7566 Merhabalar,Cihazım Hepsiburada'dan şahsıma faturalıdır.(Bin dolar civarıydı, bozdurup almıştım.) Garantisi biteli 2-3 ay oldu. Cihaz son derece temizdir. Kutusu falan her şeyi duruyor. Genelde masa üzerinde ve harici klavye-mouse takılarak kullanılmıştır. Tanıtım etiketi hariç çiziği yoktur. Oradakiler de aldığım ay, akıllı bileklik yüzünden oldu. Bir de M2 SSD takarken, vida kırıldı. Mıknatıs ile çevrilse muhtemelen çıkar kolaylıkla. Araya iletken olmasın diye kağıt koyup bantla sabitlemiştim. Fakat çalışıyor diye hiç uğraşmadım. PC'yi aldığım zaman hemen Samsung 850 EVO 120GB SSD alıp kendim taktım. Ona da zamanında yaklaşık 100 dolar verdim. Vatan Computer faturalı. 5 yıl veya 75TBW ömür garantilidir bu SSD. İşlemcisi masaüstündeki 8.nesilden önceki i5 işlemcilere denktir. HQ model ve gerçek 4 çekirdeklidir. Ekran kartı da masaüstündeki GTX750Ti'dan %5-10 civarı daha güçlüdür. Birebir aynı chipsettir ve saat hızı farkı vardır. Ailemin kullandığı pcde Asus Strix GTX750Ti vardır. Kendim karşılaştırdım. İlk aldığım zamanlar BF1, Fifa 17, The Witcher 3 oynadım. BF1 tek kanal bellek ve 4 izlek olduğu için 64 kişilik haritalarda 40-50'lere fps drop oluyor. (2.bellek takılınca 5-10 fps artıp, fps droplar azalıyormuş) Battlefront 2 daha akıcı şekilde çalışıyor. The Witcher 3 1080p'de 40-50 fps oynanıyor. Çözünürlük düşünce bayağı rahatlıyor. SSD'nin tbw'si günlük kullanıldığı için artıyor. Bir dönem çok fazla Linux sürümleri yükleyip sildiğim için çok arttı. Fakat 2 senede anca 15TBW'lere geldim. Bios'ta batarya ömrü en yukarda gösteriyor. Windows'da nasıl ölçüldüğünü bilmiyorum ama Hackintosh yüklediğimde Battery Cycle 42 olarak gözükmekte. Bunun da sebebi batarya ömrü bitmesin diye zaman zaman doldur boşalt yapıyordum. O dönemlerde 5 saat civarı kodlama ve internette gezinme işlemleri için götürüyor. Ekranı 1080p fakat TN panellidir. Karşı açıdan bakınca görüntü gayet iyiyken açı değiştikçe renkler biraz değişiyor. Bu panelin doğasında var.Hoparlör kalitesi gayet iyi ve subwoofer desteklidir. (Subwoofer Linux'da özel bir ayar yapmadan devreye girmiyor, isteyen olursa onun çalıştırma linkini veririm.) Kulaklık girişi de gayet kalitelidir ben çok severek kullanıyorum.Klavyesi 2 kademeli beyaz ışıklıdır. Touchpadi çoklu dokunma desteklidir.Bellek slotlarından birisi boştur. Yükseltmeye açıktır. 2 slot ile beraber 32GB kadar desteği vardır. SSD için M2 NVMe desteği vardır.Wifi AC desteklidir.Oyun harici ses çıkarmıyor. Oyuna girince de her laptop gibi ses çıkarmaya başlıyor. Oyunda tam yükteyken sıcaklıklar yazın 60-70 arası değişiyor. Soğutması gayet iyi.Artık oyun oynayacak vaktim yok. Kodlama yazmak için kullanıyorum. Unix bir sisteme geçmek istediğim için satıyorum. Satıp Macbook'a geçeceğim. Bu yüzden takas sadece 8gb ve üstü rame sahip 2012 ve üzeri Macbook Pro veya 8gb rame sahip 2013 ve üzeri Macbook Air 13' ile olur. Arada bir fark oluşacaksa konuşulur. Mühendislik okuyanlar ve çizim yapacaklar için ideal. Ben de kendim Matematik okuyorum zaten. Öğrenciyken Yapay Zeka ve Derin Öğrenme gibi işlerle uğraşıp kendini geliştirmek isteyenler için gayet güzel bir cihaz.Kendisinde Windows 10 Home orijinal lisansı vardır. Şuan hackintosh (MacOS Mojave) yüklü olarak kullanıyorum. İsteyene böyle verebilirim. (Bazı çalışmayan şeyleri oluyor) İsteyene istediği Linux distrosunu da yükleyip sorunsuz şekilde verebilirim. İstanbul içi herhangi bir AVM'de oturup teslim edebilirim. Özellikler:İ5 6300HQ işlemci - 4GB GDDR5 GTX960M ekran kartı - 8gb tek modül 2400 Mhz DDR4 Ram - 1080p TN panel ekran - 120GB Samsung 850 EVO SSD - 1tb 5400rpm Toshiba harddiskSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık/Takaslık Gibayte Z390 UD (kutulu) + i3 8100 (tray) alinik 500-600tl arasi ekran karti Alınık RX570-RX580-GTX1060 6GB Satılık Dell Inspiron 15 Gaming 7566