Şimdi Ara

SATILIK Dell Inspiron 7567 (IPS'li 16GB Ram'li) HAFTASONU ÖZEL FİYAT!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ürün budur. N11'den kasım ayında almıştım, sadece 4 ay kadar kullandım. Masaüstü toplayacağım için satıyorum. Sıfır fiyatı (şuan stokta bile yok) 4800 TL civarıdır.

Bursa içi elden teslim edebilirim. İstanbul'daki arkadaşlar da eğer feribotla Güzelyalı iskelesine gelebilirlerse ben de oraya gelip teslimatını yapıyorum. Onun dışındaki şehirlere önden ödeme olmadan yollayamam maalesef.

EDİT: Acil nakit ihtiyaçtan ötürü ürün Pazartesiye kadar 3400 TL'dir! Pazartesi öğlene kadar bu fiyat geçerlidir. 3400 TL'yi gönderen kişiye bugün (pazar-pazartesi gönderirse pazartesi sabahı) ürünü faturalı-kutusunda tertemiz kargolarım ya da kendisi Bursa'da istediği yerden teslim alabilir. Pazartesiye kadar ürün satılmazsa nakit ihtiyacı başka şekilde halledileceğinden 3600 TL'ye geri çekeceğim fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E690B3CC5 -- 31 Mart 2018; 4:20:45 >

• Ürünün linkini yanlış vermişim arkadaşlar. Onda 8gb ram var, benimki 16, yani şu:

Fiyatta onu da göz önüne alırsınız. Şu an satışta yok 16gb'lığın.

• fiyat takip
  • Fotoğraflar eklendi.
  • Masaüstüne geçme amacınız nedir ? Performansından mi memnun değilsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul içi olsaydınız güzel fırsattı

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurbaba10

Masaüstüne geçme amacınız nedir ? Performansından mi memnun değilsiniz

PUBG, Kingdom Come, Witcher 3 vs. gibi oyunları high'da güzel performansla oynuyorum, o yönden hiçbir sıkıntım yok. Şehir dışına git-gel durumu olduğu için taşınabilir olmasından ötürü almıştım ama şu anda Bursa'da işim gücüm sabit, evime eskisi gibi masaüstü koyup öyle oynamak istiyorum. Yıllardır o şekilde alışmışım ben.

@Schrödinger Kedisi

Sağlık olsun, inşallah başka şekilde bulabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ÖNEMLİ! Acil nakit ihtiyaçtan ötürü ürün Pazartesiye kadar 3400 TL'dir! Pazartesi öğlene kadar bu fiyat geçerlidir. 3400 TL'yi gönderen kişiye bugün (pazar-pazartesi gönderirse pazartesi sabahı) ürünü faturalı-kutusunda tertemiz kargolarım ya da kendisi Bursa'da istediği yerden teslim alabilir. Pazartesiye kadar ürün satılmazsa nakit ihtiyacı başka şekilde halledileceğinden 3600 TL'ye geri çekeceğim fiyatı.
  • Güzel cihaz aynısını kullanıyorum. Fiyat da iyi. Düşünenler için tavsiye ederim...

• Almak isterdim fakat başka şehirde olduğum için hangi yolu tercih etsek sıkıntı.
  • Hala satılık mı ?

• hala satılık mı?
  • Ürün duduyormu hocam?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.