Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILIK] Dell S2721DGFA 27' IPS 2K 165Hz G-Sync Uyumlu Monitör
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
Bu monitörü ilk inceleyen biri de benim piyasaya çıktığı zaman sorunsuz model arıyorsanız ölü piksel ve ışık sızması sorunu çıkmayan nadir modellerden biri youtube kanalımda incelemesini yaptıktan sonra piyasada yok sattı bu monitör hatta insanlar bana soruyordu tekrar gelmez mi diye ben de dell firmasıyla iletişime geçerek yeni stok gelmesini sağladım kısa zamanda o da tükenmişti hayırlı satışlar dilerim.
Not : 4 5 Senedir hala sorunsuz kullanıyorum.Kesinlikle fiyatını hakediyor monitör ve leptop konusunda kalite olarak kesinlikle bana göre deneyimlerime göre ve çevreme sorup araştırdığıma göre 1 numara
DELL 27" S2721DGFA 165Hz 1ms QHD 2k IPS GAMİNG OYUNCU MONİTÖR KUTU AÇILIMI VE İNCELEMESİ - YouTube
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 10 Kasım 2024; 16:1:23 >
-
hocam yanlışlık olmasın türevleri 12 demişsiniz, dell kalitesi ayrı ama türevleri 6,5 -7 bin.
www.gamersarena.com.trTWISTED MINDS 27 TM272QE QHD 165Hz 1MS HDMI DP FREESYNC/GSYNC ÇERÇEVESİZ RGB IPS GAMING MONİTÖR « Gamers Arena - İntegra Teknoloji A.Ş.https://www.gamersarena.com.tr/twisted-minds-27-tm272qe-qhd-165hz-1ms-hdmi-dp-freesync-gsync-cercevesiz-rgb-ips-gaming-monitor-pmu1446?srsltid=AfmBOoprEQMVZRH68hpeKk0PlwD0mK8Z3lWuk6A96bOA0_XUIrNRcNhb -
Hocam attığınız monitörü kullandım fena değildir de, el insaf yani :) Attığınız monitör ile Dell arasında hadi hiç fark olmasın (ki fark var) en kötü marka değerinden zaten Dell'in daha pahalı olması gayet doğal. Ekran kartı markası kıyaslasanız bile hak vereceğim de monitörde marka-model ciddi fark yaratabiliyor. -
hocam biliyor musunuz bilmiyorum twisted ı kullanıyorum ama philips panel kullanıyor ve kağıt üzerinde değerleri neredeyse aynı dell daha iyi o ayrı. Dell kalitesi ayrı dememde o yüzden. Kullanılan malzeme vs. bu konuda daha iyi.
Kıyaslanan monitör dell ultrasharp serisi olsa dediğiniz doğru at la eşeği mi kıyaslıyorsunuz dersiniz ama gaming le gaming kıyaslanıyor ve evet fark yok. yanlış anlamayın 2 panelde moktan :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZaalKoris vas Qwib-Qwibhocam yanlışlık olmasın türevleri 12 demişsiniz, dell kalitesi ayrı ama türevleri 6,5 -7 bin.
www.gamersarena.com.trTWISTED MINDS 27 TM272QE QHD 165Hz 1MS HDMI DP FREESYNC/GSYNC ÇERÇEVESİZ RGB IPS GAMING MONİTÖR « Gamers Arena - İntegra Teknoloji A.Ş.https://www.gamersarena.com.tr/twisted-minds-27-tm272qe-qhd-165hz-1ms-hdmi-dp-freesync-gsync-cercevesiz-rgb-ips-gaming-monitor-pmu1446?srsltid=AfmBOoprEQMVZRH68hpeKk0PlwD0mK8Z3lWuk6A96bOA0_XUIrNRcNhb7500TL'ye 2K 144+Hz IPS sıfır monitörler olduğunun farkındayım ancak Rtings gibi sitelerden karşılaştırdığınızda aralarında hemen hemen her konuda ciddi fark olduğunu görebilirsiniz. Özellikle de input lag konusunda.
Fiyatı 7000e çektim.