Şimdi Ara

[SATILIK] Dell S2721DGFA 27' IPS 2K 165Hz G-Sync Uyumlu Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Nevşehir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LCD
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [SATILIK] Dell S2721DGFA 27" IPS 2K 165Hz G-Sync Uyumlu Monitör

Sıfır olarak alıp bir süredir sorunsuz olarak kullandığım monitör, OLED'e geçmem nedeniyle satılıktır. Herhangi bir arızası kusuru sorunu bulunmamaktadır.

08/02/2023 tarihinde satın almıştım. Garanti süresi 2 yıl mı 3 yıl mı tam hatırlamıyorum ancak garantisi devam etmekte. Orjinal kutusunda içeriğiyle birlikte verilecektir.

Herhangi bir kargo firmasıyla gönderim yapabilirim, ücret alıcıya aittir. Kargo fiyatları nedeniyle mümkün mertebe elden teslim önceliğimdir.

RTINGS inceleme linki : https://www.rtings.com/monitor/reviews/dell/s2721dgf

Yer : Nevşehir

Fiyat : 8000TL

[SATILIK] Dell S2721DGFA 27" IPS 2K 165Hz G-Sync Uyumlu Monitör

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 8000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 8 Şubat 2025 Satıldığı Şehir : Nevşehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Bu monitörü ilk inceleyen biri de benim piyasaya çıktığı zaman sorunsuz model arıyorsanız ölü piksel ve ışık sızması sorunu çıkmayan nadir modellerden biri youtube kanalımda incelemesini yaptıktan sonra piyasada yok sattı bu monitör hatta insanlar bana soruyordu tekrar gelmez mi diye ben de dell firmasıyla iletişime geçerek yeni stok gelmesini sağladım kısa zamanda o da tükenmişti hayırlı satışlar dilerim.

Not : 4 5 Senedir hala sorunsuz kullanıyorum.Kesinlikle fiyatını hakediyor monitör ve leptop konusunda kalite olarak kesinlikle bana göre deneyimlerime göre ve çevreme sorup araştırdığıma göre 1 numara

DELL 27" S2721DGFA 165Hz 1ms QHD 2k IPS GAMİNG OYUNCU MONİTÖR KUTU AÇILIMI VE İNCELEMESİ - YouTube

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 10 Kasım 2024; 16:1:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.