Şimdi Ara

SATILIK DFGT LOGİTECH DRIVING FORCE GT Direksiyon 450TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar.
    Ürünün garantisi yok. 2011'de alındı. 2014 yılına kadar en fazla 1 yıl aktif kullanıldı. Geri kalan günlerde kutusunda bekledi. Malumunuz bilgisayar masasında çok yer kapladığı için sürekli kutusunda bekletmek zorunda kaldım. hiç sorunu yok. tuşların tamamı çalışıyor. az kullanıldığı için direksiyon simidi ve pedallar yeni gibi hala duruyor. hiç yıpranma yok. kutusu yeni gibi en ufak bir yırtılma yok. Alan kişi ürünü gözüyle gördüğünde ne demek istediğimi anlayacaktır. Ankara içinden alacak arkadaşlara ben getirebilirim. Şehir dışına alıcı ödemeli kargo göndereceğim. forumda 400 TL ye gidiyor. ben 450TL'ye satıyorum. Çünkü 8 yıl boyunca gözüm gibi baktım. bu nedenle 50 TL'yi hak ediyorum, 450TL'nin altına olmaz. teklif etmeyin.

https://forum.donanimhaber.com/logitech-driving-force-gt-direksiyon-kullanma-klavuzu-resimli-anlatim--45741505#45741505

Bu konuyu zamanında ben açmıştım. alın size referans. 50bin görüntülenmesi var.

SATILIK DFGT LOGİTECH DRIVING FORCE GT Direksiyon 450TLSATILIK DFGT LOGİTECH DRIVING FORCE GT Direksiyon 450TLSATILIK DFGT LOGİTECH DRIVING FORCE GT Direksiyon 450TLSATILIK DFGT LOGİTECH DRIVING FORCE GT Direksiyon 450TLSATILIK DFGT LOGİTECH DRIVING FORCE GT Direksiyon 450TLSATILIK DFGT LOGİTECH DRIVING FORCE GT Direksiyon 450TLSATILIK DFGT LOGİTECH DRIVING FORCE GT Direksiyon 450TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balci1941 -- 6 Şubat 2019; 19:21:23 >

• Kargoya Verildi.
  • 450+kargo satıldı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Driving Force GT 160 TL
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.