Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK DİOR HOMME-SİLVER AFNAN-TF BO Satın Al 12 Mart 2017 15:23 1 1 SATILIK DİOR HOMME-SİLVER AFNAN-TF BO yeni parfümler edinmek için elimdeki parfümlerin bağzılarını satmaya karar verdim. aynı satış ilanı kokuyorum.net sitesindede mevcuttur.isteğe göre mersin içi elden teslimat yapabilirim.Dior Homme 146-147ml civarı 250TL ( hepsiburada.com+kutu+fatura)Supremacy Silver Afnan 96-97ml civarı 190TL (n11yıldız parfümeri+kutu+faturasız geldi sipariş geçmişi mevcut)Tom Ford Black orchid 15ml civarı 45TL fotoğrafta altın renkli olan bölgenin alt çizgisiyle aynı ml gözüküyor.(kokuyorum.net)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 0 TL Miktar : 0 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SIFIR Microsoft Xbox Wireless Controller 9. Nesil Velocity Green [SATILDI] SIFIR WD BLACK SN770 1TB GEN4 [SATILDI] Kingston KC3000 SKC3000S/1024G 1TB [SATILDI] SIFIR Microsoft Xbox Wireless Controller 9. Nesil Carbon Black