Bildirim
Satılık DJI Phantom Helikopter
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ladybird v2 fpv ile takas düşünürmüsün. Üstüne ne istersin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekipman alacağımdan dolayı maalesef takas düşünmüyorum. Amacım satmak. Teşekkür ederim.
Arkadaşlar konu güncel. -
dediğin gibiyse fiyat gerçekten iyiymiş. -
Pazarlık payı vardır.
Hocam cihazla ilgileniyorum ancak acemiyim aldimmi tam saglam bisey alim diyorum profilime girip diger konuya yazdigim msji okursaniz bunu almam dogru olur mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 30 Ocak 2015; 3:34:44 >
Cihaz bugün satıldı.
"Acemiyim fakat aldım mı da sağlam bir şey almak istiyorum." diyorsunuz. Bence bu cihaz gayet uygun. Ama yardımcı olmak için kullanan biri olarak bir kaç düşüncemi aktarayım alıp almama konusunda siz karar verin.
*Helikopteri kullanmak zor. Kontrol açısından. Açık alanda iyice pratik yapıp kontrol hassaslığını çözmeniz, alışmanız gerekir. Eğer açık, çevresinde bir şey olmayan yerlerde değil de park, bahçe tarzı çevresinde farklı nesneler olan yerlerde denerseniz cihazı düşürürken zarar verebilirsiniz. Ya da cihaz üstünde çizilmeler olabilir.
*Cihazı ilk aldığınızda bilgisayarınızın masaüstüne DJI NAZAM Assistant programını kurup, cihazı USB ile bilgisayara bağlayıp, programdan kalibrasyon ayarlarını yapmanız gerekli. İş "Heh. Kalibrasyonunu yaptım. Şimdi istediğim kadar kullanabilirim." demek ile bitmiyor. Cihazı herhangi bir yere çarptığınızda ya da düşürdüğünüzde kalibrasyon ayarları bozuluyor. Ve tekrar cihazı bilgisayarınızın yanına götürüp, kablosunu çıkarıp, bilgisayara bağlayıp programdan kalibre etmeniz gerekiyor. Bu hep aynı döngü. Ne kadar düşürürseniz ya da ne kadar bir yere çarparsanız aynı şekilde helikopter-bilgisayar arasında gidip geleceksiniz. Bu da can sıkıcı, bunaltıcı bir gerçek.
*Hemen hemen her helikopter gibi uçuş süresi düşük. 10 ila 15 dakika arasında. Eğer bu süre sizi tatmin etmezse 135 liraya bir batarya daha almanız gerekiyor.
-
Değerli yorum ve bilgilerin için teşekkür ederim. Siz cihazı nereden aldınız ve hangi amaçla kullandınız ? -
Oyuncakhobi diye bir yerden almıştım. Tabii şimdi fiyatlar değişti. Zaten teknolojik aletleri alırken ucuz site-dükkanların yanı sıra iyice araştırıp güvenilir yerlerden almak şart.
Hangi amaçla aldığıma gelecek olursak: Gopro'm da vardı da... Onunla beraber helikopterin altında monte edip kısa filmlerimin giriş sahnelerini görüntülemek için almıştım. Aynı Survivor'da falan adaların yukarıdan çekildiği görüntüler gibi örneğin.
Anladım hocam sanırım ilgi alanlarımız aynı bende cinematography ile uğraşıyorum çalışmalarınızı linklerseniz izlemek isterim aynı zamanda bu cihazla yaptığınız çekimleride merak ettim -
DJI Phantom ile yaptığım çekimleri sizinle paylaşamıcam. Çünkü DJI Phantom ile yaptığım hiç bir çekim yok. Yukarıda size bahsettiğim olumsuzluklar (helikopter-bilgisayar arası mekik dokumak) nedeniyle çabuk bunaldım. Ve aldığım gibi bir kere uçurdum (uçurmaya çalıştım), sonra kenara koydum. Geçen sene şubat ayında almıştım, bugün sattım. Koskoca 1 yılda 1 kere kullandım düşünün. Bir anlık heves, bir anlık akılsızlık... Tabii alıp da paşalar gibi sorunsuz kullananlar da var. Size "almayın, çok kötü" diyemem. Sadece ben beceremedim.
Buyrun; bu en son projem.https://www.dailymotion.com/video/x2crnn1_hayal_shortfilms?start=3
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X