Şimdi Ara

SATILIK DROID 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ay once sahibinden vasitasiyla satin aldigim telefonuma dun kayit disi mesaji geldi 1 hafta sonra kapanacak yaziyor.Islerimin yogunlugundan ve kayit isleriyle ugrasamayacagimdan oturu,severek kullandigim Droidimi uzulerek satmak istiyorum,Kaydiyla ugrasip halledecek arkadas icin cok guzel bir cihazdir,en kucuk cizigi,ezigi ve calismayan her hangi bir fonksiyonu yoktur.Akliniza baska tur herhangi bir problem takilmasin sadece bu sebepten oturu satip eski Milestonenumu kullanmaya devam edecegim,samimiyetime inanin diye onun da resmini koydum.Fiyati odedigim paraya nazaran makul yaziyorum ki kayit icin vereceginiz parayi da goz onunde tuttum.Bu ilana bakiyorsaniz ozelliklerini zaten biliyorsunuzdur anlatmaya gerek gormuyorum.Ilk defa kullanacak arkadaslar varsa sunu soyleyim,gercekten her turlu ihtiyaciniza karsilik verebilen bir cihaz,ozellikle smsciler icin super ki ben klavyeli android telefonlardan baskasini kullanamiyorum,o konumda da sinifinin en iyisi diye biliyorum.Hdmi cikisiyla da tv de oyun film vs cok guzel oluyor.Hdmi kablosunu emaneten aldigim icin yaninda veremiyorum,sarj kablosu,yedek bataryasi,16 gb hafiza karti,sarj aleti,bana geldigi gibi size iletilecektir.Kapida odemeli gonderebilirim.

Fiyat 799.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rwmurat -- 28 Ocak 2013; 20:49:15 >

• konu yanlış yerde bu bir! geçici kayıt yaptırıp kullanabilirsiniz; bu da iki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun yanlis yerde oldugunu biliyorum yarbayim,lakin konuyu acmaya calistigim sayfada sorunlar yasayinca buraya aciyim dedim duzeltiyim simdi gecici kayit konusunda da nasil olcak bilmiyorum kim ugrascak,olur mu olmaz mi onu da tam bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.