Şimdi Ara

SATILIK EFSANELER SATIYORUMMM SATTTIMMM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kusura bakma ama sendeki teklifler güzel diil ihtiyacın varsa söylediklerimden birini ver ayrıca dark rapidash işime yaramaz normal i varsa onu alabilirim ama 50 level ve üstü olması lazım istediğim pokeler sende yok yani sorun bende değil
  • dediğim pokelerin hepsi 100 level
  • ya bişe sorcam şimdi sen bana nick ini verdin ya benim pokelere bak dedin ben sadece senin savaşta kullandığım 6 pokeye ve satılık bıraktığın iki pokeye baktım başka yok
  • d. abra ya ne verirsin ya da dark beldum a
  • orda show all membersa pokemona tıkla sonra güzel pokeciklerime bak hepsini çok seviyom
  • ikisinede hiç bişe vermem çünkü gelişmiş diil
  • S Mewtwo'ya talibim.MSNimi ekle ordan görüşürüz.D/S/M/N/G istediğin pokeyi veririm.

MSN:orcunsahin35@hotmail.com
  • kusura bakma ama ben show all member diye birşey görmedim
  • bak
    member liste gir alta adımı yaz sonra tıkla sonra show all members pokemona tıkla görürsün yaa msn veriyom ekle fisherisghost@hotmail.com
  • istersen dark abra yı kadabra yapıp veriyim lvl 25
    ok
  • hadi ya cvp atsana pm attım ekle msnimi
  • 100 level normal rapidashda var hadi ama
  • Bende bekliyorum eklemeni.Emin ol pişman olmazsın.Hadi...
  • abi karşılığında efsane mi normalmi istiyon ona göre 100 lwl blastoice ye ne verirsin d s
  • beyler bir ara poke craterde online olunda pokelerinize bakayım ona göre karar vereyim ayrıca msn nizi ekledim ordanda konuşabiliriz evet başka efsanevi isteyen yokmu?
  • Hadi BEYLER SHİNY MEWTWO VE CELEBİ HARİÇ NORMAL VE DARK IN HEPSİ DURUYO YOKMU TEKLİF
  • s mewtwoya rapidash ve bi poke daha seç nicklerden dark shiftry vereyim crunch ekli
  • s.mewtwo ya dark dustox 100 lvl (furry cutter ekli) + dark mightyena 100 lvl (crunch ekli)
  • celebiye ho-oh veririm 80 lwl
  • celebi ho oh bendede var
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.