kusura bakma ama sendeki teklifler güzel diil ihtiyacın varsa söylediklerimden birini ver ayrıca dark rapidash işime yaramaz normal i varsa onu alabilirim ama 50 level ve üstü olması lazım istediğim pokeler sende yok yani sorun bende değil
dediğim pokelerin hepsi 100 level
ya bişe sorcam şimdi sen bana nick ini verdin ya benim pokelere bak dedin ben sadece senin savaşta kullandığım 6 pokeye ve satılık bıraktığın iki pokeye baktım başka yok
d. abra ya ne verirsin ya da dark beldum a
orda show all membersa pokemona tıkla sonra güzel pokeciklerime bak hepsini çok seviyom
ikisinede hiç bişe vermem çünkü gelişmiş diil
S Mewtwo'ya talibim.MSNimi ekle ordan görüşürüz.D/S/M/N/G istediğin pokeyi veririm.
MSN:orcunsahin35@hotmail.com
kusura bakma ama ben show all member diye birşey görmedim
bak member liste gir alta adımı yaz sonra tıkla sonra show all members pokemona tıkla görürsün yaa msn veriyom ekle fisherisghost@hotmail.com
istersen dark abra yı kadabra yapıp veriyim lvl 25 ok
hadi ya cvp atsana pm attım ekle msnimi
100 level normal rapidashda var hadi ama
Bende bekliyorum eklemeni.Emin ol pişman olmazsın.Hadi...
abi karşılığında efsane mi normalmi istiyon ona göre 100 lwl blastoice ye ne verirsin d s
beyler bir ara poke craterde online olunda pokelerinize bakayım ona göre karar vereyim ayrıca msn nizi ekledim ordanda konuşabiliriz evet başka efsanevi isteyen yokmu?
Hadi BEYLER SHİNY MEWTWO VE CELEBİ HARİÇ NORMAL VE DARK IN HEPSİ DURUYO YOKMU TEKLİF
s mewtwoya rapidash ve bi poke daha seç nicklerden dark shiftry vereyim crunch ekli
s.mewtwo ya dark dustox 100 lvl (furry cutter ekli) + dark mightyena 100 lvl (crunch ekli)