Şimdi Ara

[Satılık] Ekşisözlük Yazar Hesabı (son 1 adet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba, üç tane hiç kullanılmamış (sıfır entry) Ekşisözlük yazar hesabı satıyorum.

- Hiç entry girilmedi, dolayısıyla sözlükte iyi ya da kötü bir şöhrete sahip değil. Gönül rahatlığıyla tamamen kendi hesabınız gibi kullanabilirsiniz.

- GG, formata aykırı entry ve benzer nedenlerle silinen entrysi olmamıştır.

- Hiçbir partiye/etkinliğe ya da zirveye de katılmamıştım yani hesap, aldığınızda sanki ilk sahibi sizmişsiniz gibi rahatça kullanılabilecek durumdadır.

- Güvenlik açısından daha önceki satışlarımda olduğu gibi bu satışımda da nick veremiyorum maalesef ama nicklerin ikisi A harfi ile başlayan, biri 8 harfli diğeri ise 5 harfli; diğeri ise F harfi ile başlayan 8 harflidir ve FRP/The Lord of the Rings öğeleri taşıyan bir kahramanı çağrıştıran nicklerdir. İçinde rakam yoktur.

Argo, küçük düşürücü söz, din, mezhep, siyasi eğilim bildiren, nick sahibinin zeka seviyesine dair endişe veren ya da herhangi bir şekilde negatif izlenim uyandıran nickler değildir. Şu ana kadar 6 hesap sattım ve alan tüm arkadaşlar nicklerinden memnunlardı.

Daha önce Ağustos 2011, Şubat 2013, Ağustos 2013 ve son olarak da Mayıs ve Haziran 2015'te yine DH'de 6 tane daha hesap satmıştım ve her iki taraf için de sorunsuz bir alışverişti. Bu konudaki referanslarıma profilimden ulaşabilirsiniz.

İlanda merak edebileceğiniz hemen hemen her şeyi açık yazmaya çalıştım, eğer hala aklınıza takılan bir soru varsa PM atmaktan çekinmeyin.

Fiyat: Her bir hesap için 200 TL'dir.

Tek istediği temiz ve sorunsuz bir hesap olan ciddi alıcılarla görüşmek üzere. Teşekkürler.

A harfi ile başlayan 8 harfli nick. SATILDI
    F harfi ile başlayan 8 harfli nick. SATILDI
    A harfi ile başlayan 5 harfli nick. SATILDI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 18 Mart 2016; 1:34:38 >

• Hocam yanlış anlamazsanız birkaç sorum olacak. Bu şekilde yani nicki vermeden gerçekten satabiliyor musunuz, ne alacağını bilmeden 150-200 TL parayı veren oluyor mu? Bir de ne gibi bir güvenlik gerekçesiyle nicki vermiyorsunuz, hesabı alacak kişinin Ekşi Sözlük moderatörü çıkmasından mı şüpheleniyorsunuz?
    Bunları merak ettiğim için soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0963D60D -- 10 Mart 2016; 2:10:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sterma

Hocam yanlış anlamazsanız birkaç sorum olacak. Bu şekilde yani nicki vermeden gerçekten satabiliyor musunuz, ne alacağını bilmeden 150-200 TL parayı veren oluyor mu? Bir de ne gibi bir güvenlik gerekçesiyle nicki vermiyorsunuz, hesabı alacak kişinin Ekşi Sözlük moderatörü çıkmasından mı şüpheleniyorsunuz?
    Bunları merak ettiğim için soruyorum.

Hesabın gelecekteki sahibini mağdur etmemek için nick veremiyorum. İnsanlar beklemek yerine hemen hesap sahibi olmak istiyor ama bunun satın alınarak elde edildiğinin bilinmesini istemiyor. Yani hesabı satın alan kişi ve benden başka bu hesabın satın alındığını bilen olmayacak.

Çok şey olabilir belki hesabın nickini bilen diğer kişiler gelip sözlükte nickinizin altına bu adam bu hesabı satın almıştır diye yazar üstüne de ilan linkini koyar. Ya da gider kötü bir yorum bırakır. Hoş bir durum değil yani. Nicki vermeyerek daha en baştan bunun gibi şeyleri önlüyorsunuz. Hesabın yeni sahibinin de kafası rahat oluyor.

Burada nicki ilanına yazan insanlar da gördüm ama ben nicki forumlarda gezen bir hesap almazdım açıkçası. Tabi tercih meselesi, bunun gibi şeyleri kafaya takmayan birileri de olabilir.

Hesap satın alıyorsanız nick seçme gibi bir şansınız zaten yok. Ama ben en azından nickin genel özellikleri konusunda elimden geldiğince aydınlatıyorum. Şu ana kadar nickini beğenmedim diyen olmadı ama aksini söyleyen çok oldu. :) Çünkü hepsi ilanda saydığım özellikleri taşıyan genel beğeniye uygun nicklerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 13 Mart 2016; 11:44:32 >

• A harfi ile başlayan 8 harfli nicke sahip hesap satılmıştır.

Son iki hesap kaldı.

A harfi ile başlayan 5 harfli nick.
    F harfi ile başlayan 8 harfli nick.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 11 Mart 2016; 9:15:39 >
  • F harfi ile başlayan nick de satılmıştır.

Elimde sadece bir adet hesap kaldı. A ile başlayan 5 harfli nick satılıktır.
  • nickin söylenmemesi bence de olumlu bir durum. gayet iyi yapmıssınız . hayırlı satışlar hocam.
  • Tüm hesaplar satılmıştır. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.