Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK] Escape From Tarkov standart hesap. Mail yönlendirme. Satın Al 27 Aralık 2023 20:28 1 1 [SATILIK] Escape From Tarkov standart hesap. Mail yönlendirme. Hayırlı alışverişler.1, 2 oyun oynanıp bıraktığım hesabımı satmak istiyorum. Hesabı daha önce yine DH üzerinden satın almıştım. Satın aldığım arkadaş mail yönlendirme yolu ile, hiç ona ihtiyaç duymadan eft ile ilgili gelen tüm mailleri bana yönlendirdi. Ben de aynı şekilde yapacağım. İstediğiniz zaman bana ihtiyaç duymadan değişiklik yapabileceksiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK] Escape From Tarkov standart hesap. Mail yönlendirme. ALINIK Escape from tarkov hesap. Mail ile! Silinebilir Silinebilir.