Şimdi Ara

Satılık Eski İnce Rotring Tikky ler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
23
Favori
52.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba elinizde Rotring 600 0.5 varmı. Varsa fiyatı nedir acaba?
  • Elimde şu an alman yapımı rotring 600 siyah renk 0.5 ve 0.7 var. ayrıca kırmızı renkli double push 0.5 ve 0.7 mm mevcut. ilgilenenler özel mesaj yoluyla ulaşabililrler

rotring 600 siyah renk 0.5 = 165 tl
    rotring 600 siyah renk 0.7 = 145 tl
    kırmızı renkli double push 0.5 = 50 tl
    kırmızı renkli double push 0.7 = 50 tl

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba. Ben beyaz 0,5 almak istiyorum. Sıfır var değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geç cevap verdiğim için kusura bakmayın, beyaz 0.5 var dilerseniz alabilirsiniz.

• hocam ilk resimdeki ince tip eski versiyon olanların kahverengisinden arıyorum
    tercihim 0.35 uçlu olmas.
    yoksa 0.5 te olur ama kahverengi arıyorum
    fiyatı ve ulaşımıyla ilgili ozel mesaj atarsan sevinirim

http://resim.donanimhaber.com/upfiles/803206/A818C62B6DD44BB2ACFE52FD01F093B0.jpg

bu resimdeki en sağdaki siyah kahverengiden istiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTtuArRi -- 20 Kasım 2012; 23:15:23 >
  • pm atıldı...

• elinizde ki ince original rotring modelleri ve 600 rapidle ilgili bilgi almak istiyorum. mümkünse özel mesaj yolu ile
  • özel mesaj atıldı.

• http://resim.donanimhaber.com/upfiles/803206/A818C62B6DD44BB2ACFE52FD01F093B0.jpg bu serinin tümünden istiyorum 0.7 olacak belki 2 tane de 0.5 alabilirim eliniz de var mı?

• http://resim.donanimhaber.com/upfiles/803206/A818C62B6DD44BB2ACFE52FD01F093B0.jpg bu resimdeki serinin tümünü istiyorum, elinizde var mı? 0.7 olacak ve fiyata göre iki adet de 0.5 alabilirim.

• sağ baştan 5. kalemden elinizde varsa almak istiyorum birde fiyatını öğrenebilirsem sevinirim.
  • elimde son 3-4 tane kahverengi 0.5 kaldı, almak isteyenler özel mesaj yoluyla ulaşabilirler....

• SIRF bu kalemi almak için foruma üye oldum bide şu resimdeki 7.kalemi kaça bırakırsın
  • şu an o renkten kalmadı maalesef ama gelir gelmez sizi haberdar ederim...

• Elime rotring tikky 2 seti geçti

1 adet beyaz 0.7 mm kalem

1 adet beyaz 0.35 mm kalem

2 adet beyaz 0.5 mm kalem (kalemlerden birinin üstünde rotring 0.5mm yazmamaktadır, kalem % 100 orjinaldir)

1 adet 0.7 mm rotring uç
    1 adet 0.5 mm rotring uç
    1 adet 0.35 mm rotring uç

1 adet rotring silgi
    1 adet tükenmez kalem

tamamı 45 tl.

• arkadaşlar bana rotring tikky 1 lazım.kendim içinde degil yani kendime de bulsam muhtesem olurda cok deger verdigim bi arkadasımın kalemi kaybolmus dogum gününde hediye olarak göndermek istiyorum.samsun da nereden bulacagım konusunda fikri olan varsa veya yardımcı olabilecek varsa cok güzel olur..
  • Şu an elimde eski ince rotring tikky serisine ait beyaz 0.5 ve 0.7 mm , kahverengi 0.5 mm kalemler bulunmaktadır. Ayrıca rotring tikky 2. nesil 4 adet kalem, 3 adet uç, silgi ve tükenmez kalemden oluşan bir set var fiyatı 40 tl, dileyenler özel mesaj yoluyla ulaşabilirler.

• merhaba,
    ben de eski ince rotring tikky'lerin 0.5mm ve siyah olanından arıyorum. yardımcı olabilir misiniz?
  • Merhabalar, öncelikle konuyu yenilediğim için özür dilerim ama elinizde hala 0.5 eski ince rotringlerden var mi acaba.

Saygılarımla
  • Merhaba,

Konunun üzerinden vakit geçmiş olmasına rağmen sormak istiyorum; ince Rotring hala mevcut mudur? 0.5 tercihimdir, ancak fark etmez.

Teşekkürler,
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.