Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Evga 3080 Ti FTW3 Ultra Satın Al 11 Mayıs 2023 20:23 1 1 Satılık Evga 3080 Ti FTW3 Ultra Kartın kutusu mevcut, evga üzerine kayıtlı şekilde garantisi devam ediyor. Ürün yurtdışından alındı. Temiz durumda sorunsuz. 4000 serisine geçeceğim için satmayı planlıyorum. FTW3 serisinin soğutma ve tasarım konusunda iyi olduğunu söyleyebilirim. Fiyat: 15.000TLEdit: fiyatı az mı çok mu koydum bilmiyorum ciddi alıcısıyla piyasasına göre pazarlık yapabilirizSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün RTX 4080 Gainward Phantom GS 7800x3d + MSI B650-P WIFI + 32GB RAM + 850W PSU + Soğutucu Satılık MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB Alınık RTX 40 Black Myth: Wukong Kodu