ASUS GTX 970 STRİX
Gtx 970 asus strix kart 4 senedir bendedir, aktif olarak 2 sene kadar kullanıldı, bir kere macun yenilendi ,uzun zamandır macun yenilenmediği halde sıcaklıkları çok iyidir, kartta ses cw ,performans kaybı falan yoktur ,evga gtx 970 ile hangi kart satılırsa diğerini ben kullanmaya devam edeceğim. Temiz karttır
FİYAT 1450 TL
Evga RTX 3070 Ultra Xc3 satılıktır , kartın 400 küsür gün garantisi devam etmektedir. İtopyadan alınmış karttır KESİNLİKLE mining tarzı bir işe bulaşmamıştır.
Kartı bir arkadaştan aldım ve aldığım arkadaş doğru dürüst kullanmamıştı bile, hatta yorabilecek bir sistemde dahi değildi ,sisteminde işlemci olarak i7 7700 bulunuyordu ve oynadığı oyunlar basit oyunlardı ,tencent pubg falan oynuyordu , kartın geçmişinde tamir ,içinin açılması macun değişimi falan yoktur kartın üzerinde toz dahi yoktur. Kartta cw problemi bulunmamaktadır. Temiz 400 gün civarı garantilidir, satma sebebim ana sistemime almıştım ancak sistemi dağıttım ,dağıtmadan önce birkaç test aldım ama şuan spesifik bir oyun için test yap deseniz sadece i7 2600k sistem var elimde boşta onda test edebilirim ama o da kartı en fazla yarı gücünde kullanabilir, 10850k sistemde testleri ekliyorum :
NOT : FURMARK testi 8x msaa ile bu şekildedir, 0x msaa testlerle kıyaslayıp fps düşük diye düşünmeyin bu sebepten yazıyorum, keza sıcaklık da o şekilde, 8x msaa olduğu için test sonucu öyledir 10 dk yapılmıştır.
FİYAT SATILDI @ Serhan10
Evga gtx 970 FTW 4GB DDR5 256 BİT , kutusu mevcuttur. Sadece oyun oynanmıştır, arada bir de bu kartın olduğu sistemde forza horizon 4 oynuyorum, furmark ve forza +cs go testleri vardır sistemin, dileyen olursa istediği testi yapabilirim. Sanırım kingpin modelinden sonraki en iyi model bu ftw. Isınma,cw sorunu vesaire yoktur. Kutu içeriği tamdır.
FIYAT SATILDI
Evga GTX 980ti Classified 6 GB DDR5 384 BİT , gtx 1070 ayarında bir karttır, bazı yerlerde daha öndedir , bir süre 10850k ile kullandım, 1920x1080 monitörde neredeyse bütün oyunları ultra ayarda oynatmaktadır, 4k destekler ve çoğu oyunu 4k ayarda birkaç ayar kısarak(örneğin aa ) high üstü oynatabilir ,güzel ve güçlü bir karttır aynı zamanda çizim veya proje işlerinde de kullanılabiliyor. Kutu fatura yoktur, sadece oyun oynanmıştır.
Fiyat SATILDI @ OSINOS
Kartların hepsi bizzat kendi kartlarımdır, temiz kullanılmıştır ,alıcılarına hayırlı olsun.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.