Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
SATILIK - EVGA RTX 3070TI FTW3 ULTRA - 8.500 TL
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
-
https://forum.donanimhaber.com/xfx-6800-xt-merc-kutu-fatura-garantili--154671297
Valla ben de bu paraya 6900xt alırım hocam. Hem de hiç ağlamadan zırlamadan. Milletimizin genel problemi bu. Çuvaldızı önce kendinize batırın sonra insanlara laf atın. Haydi selametle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
benım konum acık değil ama. yani satısta değil, uzun zaman once koymustum
-
8 bine aynı kartı vereyim isteyene.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamam da bunu yazma sebebiniz nedir hocam tam olarak? İlanı mı kapatayım veya siz o paraya veriyorsunuz diye 8 bine mi vereyim? Madem aynı karttan 8.000 tl’ye satabiliyorsunuz koyun ilana. Bu foruma girmeyi akıl eden bir insan zaten bu kartı almaz sizinkini alır. Benim ürünümün değerini bu şekilde biçtim ben. Alan olmazsa pahalı demektir zaten çok da laf söylemeye gerek yok.
-
furmark testini UV'yi kapatıp atmanız daha sağlıklı olacaktır.
-
Sahibinden de 3080ti lar var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu furmarkı ilana özel yapmamıştım hocam, kart sistemde takılı olmadığı için mevcut olan bir görüntüyü koymuştum. Zaten 5dk’lık bir test ama haklısınız ben dikkat etmemiştim. Uv ile normal kullanım arasında 5-6 derece bir fark oluyor kartı alacak kişi ona göre düşünebilir.
-
Karta ve satıcıya güvenen insanlar oradan da alabilir hocam. Link atmak sorun olur mu bilmediğim için atmıyorum ama 9.500 tl’ye 3090 satan da var sarı sitede. Gayet tabi güvenen oradan alabilir.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
3080 alırım o paraya. hatta biraz daha ağlarsam falan belki 3080ti :) abartmışsınız |
https://forum.donanimhaber.com/xfx-6800-xt-merc-kutu-fatura-garantili--154671297 Valla ben de bu paraya 6900xt alırım hocam. Hem de hiç ağlamadan zırlamadan. Milletimizin genel problemi bu. Çuvaldızı önce kendinize batırın sonra insanlara laf atın. Haydi selametle. |
Tamam da bunu yazma sebebiniz nedir hocam tam olarak? İlanı mı kapatayım veya siz o paraya veriyorsunuz diye 8 bine mi vereyim? Madem aynı karttan 8.000 tl’ye satabiliyorsunuz koyun ilana. Bu foruma girmeyi akıl eden bir insan zaten bu kartı almaz sizinkini alır. Benim ürünümün değerini bu şekilde biçtim ben. Alan olmazsa pahalı demektir zaten çok da laf söylemeye gerek yok. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X