Şimdi Ara

SATILIK - EVGA RTX 3070TI FTW3 ULTRA - 8.500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK - EVGA RTX 3070TI FTW3 ULTRA - 8.500 TL

Merhabalar. Daha üst bir modele geçtiğim için başlıkta yazılı olan ekran kartım satılıktır.

09.2021 tarihinde amazon.it üzerinden satın alınmıştır. 3 yıl geçerli Evga global garantisi devam etmektedir.

Kartım kesinlikle herhangi bir şekilde mining görmemiştir. Herhangi bir problemi yoktur. Alan kişi sıfır bir kart alıyormuş gibi düşünebilir bunu garanti ediyorum.

Daha önceki ilanlarıma bakarsanız, ekran kartını ne için ve nasıl kullandığıma dair fikir edinebilirsiniz.

Kart için istediğim fiyat kargo alıcıya ait olmak üzere 8.500 TL'dir. Samsun'da elden teslimat yapabilirim. Alıcısına şimdiden hayırlı olmasını dilerim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 8500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Eylül 2024 Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Tamam da bunu yazma sebebiniz nedir hocam tam olarak? İlanı mı kapatayım veya siz o paraya veriyorsunuz diye 8 bine mi vereyim? Madem aynı karttan 8.000 tl’ye satabiliyorsunuz koyun ilana. Bu foruma girmeyi akıl eden bir insan zaten bu kartı almaz sizinkini alır. Benim ürünümün değerini bu şekilde biçtim ben. Alan olmazsa pahalı demektir zaten çok da laf söylemeye gerek yok.

• 3080 alırım o paraya. hatta biraz daha ağlarsam falan belki 3080ti :) abartmışsınız

• Hira- H kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/xfx-6800-xt-merc-kutu-fatura-garantili--154671297

Valla ben de bu paraya 6900xt alırım hocam. Hem de hiç ağlamadan zırlamadan. Milletimizin genel problemi bu. Çuvaldızı önce kendinize batırın sonra insanlara laf atın. Haydi selametle. SATILIK - EVGA RTX 3070TI FTW3 ULTRA - 8.500 TL 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benım konum acık değil ama. yani satısta değil, uzun zaman once koymustum

• 8 bine aynı kartı vereyim isteyene.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Furkanydn kullanıcısına yanıt

Tamam da bunu yazma sebebiniz nedir hocam tam olarak? İlanı mı kapatayım veya siz o paraya veriyorsunuz diye 8 bine mi vereyim? Madem aynı karttan 8.000 tl’ye satabiliyorsunuz koyun ilana. Bu foruma girmeyi akıl eden bir insan zaten bu kartı almaz sizinkini alır. Benim ürünümün değerini bu şekilde biçtim ben. Alan olmazsa pahalı demektir zaten çok da laf söylemeye gerek yok.

• furmark testini UV'yi kapatıp atmanız daha sağlıklı olacaktır.

• Sahibinden de 3080ti lar var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt

Bu furmarkı ilana özel yapmamıştım hocam, kart sistemde takılı olmadığı için mevcut olan bir görüntüyü koymuştum. Zaten 5dk’lık bir test ama haklısınız ben dikkat etmemiştim. Uv ile normal kullanım arasında 5-6 derece bir fark oluyor kartı alacak kişi ona göre düşünebilir.

• M.S .T kullanıcısına yanıt

Karta ve satıcıya güvenen insanlar oradan da alabilir hocam. Link atmak sorun olur mu bilmediğim için atmıyorum ama 9.500 tl’ye 3090 satan da var sarı sitede. Gayet tabi güvenen oradan alabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.