Şimdi Ara

INDIRIM YAPILDI-Satılık Faydalı Çeşitli Mobil Uygulama Kodları (Allianz Platinum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 INDIRIM YAPILDI-Satılık Faydalı Çeşitli Mobil Uygulama Kodları (Allianz Platinum)
    Allianz sigortanın Allianz 365 ayrıcalıklarımı satıyorum arkadaslar. Kodlari kendiniz giriyorsunuz. Detaylar için pm atabilirsiniz.

NOT: SKT ler normalde aşağıda yazdığım şekilde, ama bir sorun yaşadım Allianzla. O yüzden şimdilik hepsinin sktsi 17 Mart. Sorunu duzeltirlerse asagidaki sktler gecerli ve konuyu guncelleyecegim.

Meditopia uygulaması.
    Meditasyon, uyku, farkindalik vb. için kaliteli bir uygulama. 6 aylik Fiyati 300 tl ediyor. 6 aylık paketleri yok. Normalde 150 tlye denk geliyor 70 tl ye satıyorum.

Neoskala uygulaması. MUTLAKA INCELEYIN COK KALITELI EGITMENLER VE EGITIMLER MEVCUT.
    Şarap tadım, sanat tarihi, oyunculuk, diksiyon, finansal okuryazarlik, baristalık, sunum becerileri vb. Farkli egitimleri bulabileceginiz oldukca kaliteli uzmanlarin egitimler verdigi bir uygulama. Sadece yıllık eğitim paketleri oluyor. Egitim sonunda sertifika aliyorsunuz egitmen imzali. Eğitmenlerle canli soru cevap yapabiliyorsunuz. İlber Ortaylı gibi kaliteli insanlar var. Tek bir egitime erismek isterseniz 250 tl odemeniz lazim. Hepsine erismek icin 1 yıllık uyelik paketi satiliyor, peşin 600tl 12 taksit 718 tl. 6 aylık var abonelik seçeneği yok. Ben 6 aylık vericem. 300 tl olması gerekirken 200 tlye veriyorum.

Mubi uygulaması.
    Film izleme platformu. Aylık 50 tl fiyati var. 3 aylık kod var. 150 tl yerine 70 tl.

Storytel uygulaması.
    Sesli kitap uygulamasi. Biliyorsunuzdur zaten. Aylık 70 tl fiyatı var normalde. 3 aylık üyelik 210 tl yerine 100 tl.

Mental up uygulaması.
    Özellikle cocuklar icin zeka geliştirici bulmaca ve aktivitelerin olduğu bir uygulama. Yetişkin seçeneği de var. Ayrıca fitness vb. fiziksel aktivite de iceriyor. Yıllık paketi var 200 tl. 6 aylık seçeneği yok ama normalde 100 tl vermeniz gerekirken ben 6 aylık 50 tlye veriyorum.

Fizy uygulaması. premium
    Sarki dinleme uygulaması. Biliyorsunuzdur. Normalde ayda 17 tl. 6 aylık 102 tl yapıyor. 50 tl vermeniz yeterli.

Playland Turkiyenin pek cok yerinde ozellikle avmlerde bulunan bir oyun merkezi. Genelde cocuk agirlikli ama yetiskinler de buz hokeyi vb. oynayabiliyor. 150 tl kod 100 tl. Bowlingte geçersiz.

Kahve.com 150/50 indirim. Mevcut indirimlerle birlesmez. 5 tl

SKT LER:
    Kitapyurdu ve playland 30.04.23,
    mubi 30.06.23,
    neoskala,storytel,kahve.com,fizy,mentalup,meditopia 31.03.23
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Fatih Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Fiyatlarda indirim yaptım arkadaslar. Almak isteyenlerin dikkatina

• Güncel

• Güncel

• merhaba storytel güncel mi hala hocam

• Mental up güncel mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.