Şimdi Ara

SATILIK FB Plakalı 2006 Model Mitsubishi Colt-FİYAT DÜŞTÜ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    FB Plakalı Japon malı Mitsubishi Colt aracımı satışa çıkardım. Aracın özelliklerini ilgili sayfada yeterince anlattım. İlgilenenlerle görüşebiliriz.
    Yer. İstanbul / Maltepe

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-fb-plakali-2006-model-colt-sahibinden-satilik-160271184/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanv -- 5 Mayıs 2014; 23:54:52 >

• lütfen yanlış anlamayın ama 2010-2011 model ve kilometreleri 50-70 bin civarında coltlar 23-24 bin lira arasındayken sizin aracınızın fiyatı revizyon edilmesi gerekiyor kanaatindeyim
  • Sayın zebetosu, yorumunuza teşekkür ediyorum. Eleştirinizde matematiksel olarak haklı olabilirsiniz ancak takdir edersiniz ki aracıma temiz baktığıma dair inancım ve hakikaten bu arabaların hakettiği değerin üzerine FB plaka payını da koyarak bu fiyata karar verdim. benim verdiğim fiyattan aşağısında da yukarısında da ilan bulmak mümkün tabi. Benim için mitsubishi-Japon arabaları başkadır. İnsanda güven duygusu yaratır. Bu arada her yerde olduğu gibi pazarlık elbette ki olacaktır.
  • Colt model araçlara tüp takılabiliyor. İlanda belirtmemişim ve soranlar oluyor. Buradan da duyurmuş olayım. Ben LPG olayına pek sıcak bakmadığım için taktırmadım, ihityaç da hissetmedim.
  • Forumdaki arkadaşlar, henüz sahibinden com sitesindeki fiyatı güncellemedim ama ACİL nakit ihtiyacından dolayı 3-4 günlüğüne fiyatı 2000 TL daha düşürüyorum. İhtiyacı olanlar gerçekten kaçırmasın.
  • hocam fb plakası falan beni ilgilendirmiyor takım tutmam zaten araba ihtiyacım var araç gerçekten temizse plaka hariç kaça olur hayrılı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

hocam fb plakası falan beni ilgilendirmiyor takım tutmam zaten araba ihtiyacım var araç gerçekten temizse plaka hariç kaça olur hayrılı satışlar

Sayın hakankaran, özel mesaj attım. Bu arada sahibinden ilan sitesinde de fiyat güncellenmiştir.
  • "aslanv" araçla ilgili PM attım.
  • Arkadaşlar aracın fitayı gerçekten iyi. İhtiyacı olanların görmesinde fayda var. Mitsubishiye önyargı ile bakmayın, güven, kalite arayanlara güzel araba. Bu arada ilanda belirtmemişim. Araçta sigara İÇİLMEMİŞTİR. Tavan tertemiz.
  • aslanv A kullanıcısına yanıt
    ben de fabia ya da çolt düşünüyorum. ama malesef hem rakamınız ya ba göre çok yükdek ya da ben çook fukarayım:) tüp de taktıraçağım için bana tuzlu . hayırlı satışlar
  • ben_cako B kullanıcısına yanıt
    Sizin bütçe nedir? Yardımcı olmaya çalışırız. Araç tüpe uyumlu fakat ben taktırmamıştım.
  • aslanv A kullanıcısına yanıt
    benim bütçem sizi çoook zarar ettirir . size hayırlı satışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.