Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Fifa 23 Steam Hesap Satın Al 24 Haziran 2023 03:01 1 1 Satılık Fifa 23 Steam Hesap Steam hesaptır. Mail devri yapılacaktır. Web app açıktır ama transfer market banlıdır. Web app i paket açımı, sbc yapmak gibi amaçlarla kullanabilirsiniz. Hesap resimleri detaylı incelerseniz çok dolu bir hesaptır. elimden geldiğince ligleri gruplandırarak kartları göstermeye çalıştım. daha gösteremediğim bir çok kart var. sbc yaparken kullanabilirsiniz. sadece özel kartları göstermeye çalıştım. kendi ilk 11 i mi ilk resim olarak koyuyorum ancak zevkinize göre değişik alternatifler yapabilirsiniz. Hesabı detaylı görmek isterseniz zoom üzerinden gösterebilirim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün PS5 SATILIK Fc 25 hesap (1.35m coins + ronaldinho+ oyun) [SATILDI] Satılık Fc 24 Pc Hesap 2m coins + iyi kadro [SATILDI] Satılık FC 24 Pc hesap 700k+ nakitli kadro güncellendi (cordoba+musiala) [SATILDI] Fiyat düştü..Satılık Fc 24 Pc Hesap (Pele, Putellas, Puskas vs)