Şimdi Ara

Satılık Flixbus Kupon Kodları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışı için yaptığım organizasyonun iptal olması nedeniyle elimdeki Flixbus kupon kodları satılıktır. Hepsi Euro cinsindendir.

Kupon Miktarı S.K.T.

104,94 Euro --> 03.03.2025 (SATILDI)
    74,97 Euro --> 03.03.2025 (SATILDI)
    47,97 Euro --> 06.03.2025 (SATILDI)
    44,97 Euro --> 06.03.2025 (SATILDI)
    23,97 Euro --> 06.03.2025 (SATILDI)
    11,00 Euro --> 06.03.2025
    23,97 Euro --> 06.03.2025 (SATILDI)
    59,97 Euro --> 06.03.2025 (SATILDI)
    35,98 Euro --> 09.08.2025

***Kuponların her biri %20 indirim ile verilecektir.***

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musakazimarikan -- 8 Ocak 2025; 14:17:17 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Beyefendinin referansı olmadığı için ya buluşup alışverişi gerçekleştirmeyi ya da önce benim kuponları kullanıp daha sonra ödeme yapmamı (referanslarımdan dolayı) önerdim, önce buluşmayı kabul etti daha sonra kendisinin vaktinizi çok almamak için internetten kuponları birleştirmesini rica ettim ki buluşunca hemen kuponları kullanayım beyfendinin ödemesini yapayım diye. Bu noktadan sonra satmaktan vazgeçtiğini belirtti. Yanlış anlaşılmasın dolandırıcıdır demiyorum. Sadece bana gerekli güveni vermedi, alışverişten caydı. Gelecekte alışveriş yapacak kişiler durumu kendileri tartıp, değerlendirebilir.

• Lamphire kullanıcısına yanıt

Kuponları birleştirme gibi bir vaatte bulunmadım ki bunu satın aldıktan sonra sizin yapmanız gerekir. Önceki satın alan arkadaş bunu kendi yapmıştı zaten. Bu ekstra hizmet istediğiniz anlamına gelir. Kimseden böyle birşey isteme insanların vaktini alma hakkınız yoktur. Buluşup kuponu alır kontrol edersiniz, sıkıntı yoksa ücretini gönderirsiniz dememe rağmen kendiniz yapmanız gereken kupon birleştirme işiyle beni oyalıyorsunuz. Sıkıntılı bir alıcısınız, yormayın insanları.

Ben kendinden almıştım. Referans da olabilirim. Kuponu birleştirmesi risk olur. Birleştirdikten sonra almazsanız geri o birleşen kuponu ayıramaz. Satan kişiyle ortak arkadaşımız da çıktı Ankara'da. Sorun yaşamadık ama takdir sizin tabii. İhtiyacım olsa yine alırım.

• musakazimarikan M kullanıcısına yanıt

Referansı olmayan, güven vermeyen bir satıcı olarak çok absürt bir istekte bulunmadığımı düşünmekteyim. Forumda eski üye olan herkes bilirki satıcı olarak referansınız yoksa önceliği alıcıya vermek mantıklıdır, ben de forumdaki ilk yıllarımda sayısızken uygulamışımdır. Kaldıki sizin vaktinizi almamak adına istemiştim bunu. Kimse sizden ekstra hizmet istemiyor, "benim biletlerimi alın kuponlarınız ile size ödemeyi öyle yapacağım" diyen yok. Gelen 10 alıcıdan 8ini kaçırmak istiyorsanız siz bilirsiniz. Satmaya niyetiniz yok ya da farklı bir amacınız var gibi duruyor.

• iskocya İ kullanıcısına yanıt

Doğrudur. "Flixbus canlı desteğine yazayım, eğer hemen birleştirebiliyorlarsa yanınızda 5 dakika hallederim" dedim fakat kabul etmedi. Benim buradaki soru işaretim eğer mail yolu gibi 1-2 gün beklemem gereken bir yol ile kuponlar birleştiriliyorsa bu bekleme sırasında satın aldığım kuponların uçma riski vardır ve beyfendinin vaktini olabildiğince az almamdı. Takdir edersinizki referanssız bir üye ile alışverişi güvenli hale getirmeyi herkes ister ve orta yolu bulmaya çalışır.

Ben canlı destekle konuşmuştum, 2-3 dakika içinde birleştirip yeni kod vermişlerdi sorunsuz. Sonra da yeni bileti girip aldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK AIRBNB KOD/KUPON
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyfendiyle buluşunca ben de aynı sizin yaptığınızı yapmak, 1-2 dakika içerisinde de biletimi alıp ortada hiçbir sorun kalmamışken beyfendiye ödemesini yapmayı istemiştim fakat karşı tarafta işler farklı ilerledi sanırım. Kimseye ithamda bulunmak istemem, güvensizlik vererek alışverişten cayıldı sadece.

Satın alan arkadaş zaten nedenini belirtmiş. "Birleştirdikten sonra almazsanız geri o birleşen kuponu ayıramaz." Birleştirdikten sonra almamanızı ben değil hiçbir satıcı göze alamaz. Karşıdan güven beklerken karşıya da güven vermeniz gerekir. Forumda daha fazla tecrübeli olmanız size alım satımda ayrıcalık sağlamaz. Güven istiyorsanız siz de aynı derecede güven vereceksiniz. Kuponu birleştirip sonradan caydım diyeceksiniz. Ben de elimde satılması zor olan daha büyük meblağlı kuponla kalacağım. Alım satım da kural bellidir. Alıcı ürünü kontrol eder sağlamsa alır değilse almaz. Kod sağlamsa alırsınız satıcı kod ile ne yapacağınızla ilgilenmez. Onun derdi değildir.

• "Karşıdan güven beklerken karşıya da güven vermeniz gerekir" cümlenizde %100 haklısınız. Bunu sağlamak adına caymayacağımı size bildirdim mesajda, seyahatimin hazır olduğunu, uçak biletlerimi size paylaşabileceğimi belirttim :) Zaten akşam buluşulacaktı, yani benim referansım var diye ayrıcalık istemedim sizden. İşinize geldiği gibi konuyu çarpıtıyorsunuz bu tutarsız cümlelerinizle. "İsterseniz buluşup halledelim, isterseniz benim referansım var size de uygunsa alışveriş sonrası ödeme yapayım" dedim, önce buluşmayı seçtiniz sonra caydınız. Hadi bunu da geçtim, buluşunca 5 dakikanızı daha alırım en fazla canlı destekte kuponları birleştiririm dedim. Fakat siz istemediniz. Ben güven konusunda elimden gelenin fazlasını yaptım zaten fakat siz ilgilenmediniz, böylece amacınız farklı gibi bir sonuca çıkıyor durum.

Yine dediğiniz gibi "Alım satım da kural bellidir. Alıcı ürünü kontrol eder sağlamsa alır değilse almaz." Siz ürünü kontrol ettirmediniz bana, akşam buluşulup 5 dakikada kodları birleştirip, bileti alıp ödemesini size yapacaktım.

Örnek vermek gerekirse bir playstation satacaksınız fakat içerisinde sizin bilgileriniz var, alıcı "cihazı sıfırlayıp verir misiniz bana, sizin bilgileriniz sizde kalsın, ben uğraşmak istemiyorum" diyor. Sizin cevabınız "ben satıyorum, aldıktan sonra napıyorsan yap. Ekstra hizmet isteme benden."

Ben almaya çalışıyorsam, siz de satmaya çalışıyorsunuz. Güven ortamını sağlayıp alışveriş yapmaya çalışıyoruz, siz "çok irdeliyosunuz" kafasına giriyorsunuz. Amacımız iki taraf da olası bir zarar görmeden hedefe ulaşmak. İş birliği yapmıyorsunuz, güvensizlik yaratıyorsunuz, cayıyorsunuz. Buradan çıkarılacak sonuç bariz. Ben hala güvenliği sağlayıp alışverişi yapmak isterim fakat niyetiniz iyi mi emin değilim ve siz niyetinizin iyi olduğunu kanıtlamak adına bir şey yapmıyorsunuz.

Bak birader ben sana ve buradaki herkese kuponları ayrı ayrı satacağımı ilanda belirtmişim. Kuponlar ayrı ayrı satılık. Sen bunu birleştirip kullanırsın ya da parçalar kullanırsın beni bağlamaz. Ürün 40 Euro'luk kuponsa onu kontrol edersin kod çalışıyorsa ödersin. Birleştirme yapıp yapmaman senin üstün zekana kalır. Ben ürünü sattıktan sonra sana teknik destek sağlayacak flixbus müşteri hizmetleri değilim. İlan belli, satılan kupon belli, fiyatı belli. İşine geliyorsa al, ortalığı saçma isteklerinle bulandırma. Zaten bu kadar saçmalamandan sonra benden uzak dur senin için daha iyi. Hadi uza aslanım, kendine başka satıcı bul, bana normal insan lazım, senin gibilerle uğraşamam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• musakazimarikan M kullanıcısına yanıt

Hahahaha. Gerçek yüzün belli oldu, eyvallah :)

Kimse senden saçma isteklerde bulunmuyor, sorduk kuponları birleştirir misin akşam alıcam zaten diye "çok irdeliyosun" dedin ve konu kapandı. Buluşunca halledilecektim 5 dakika ama işine gelmedi.

Çok ses etmeden, güven vs. sorgulamadan amacına hizmet edecek normal insan lazımmış beyfendiye:) Alıcı arkadaşlara bol şanslar.

• Birader ucuza kuponları alamadın diye zoruna gitmiş ki dönüp dönüp yazıyorsun. Hadi güzel kardeşim normal fiyattan biletlerini al da uza buradan. Sana burdan ekmek çıkmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.