Şimdi Ara

SATILIK G.l.a.d.i.a.t.u.s Hesabı - LEVEL 54 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
6.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • S12de 105lvl ve s6da 92lvl hesaplarım satılıkdır ciddi düşünenler özelden mesaj atabilirler bu arada yeni versiyon geldi serverlar arası savaşla oyun daha heycanlı hale geldi işlerim dolayısıyla bırakıyorum...

+

minasrty of war mısır hesabı satılıktır 145000 şöhret ve enson seviye binalara sahip 73lvl mor hero +6 mor hero daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortal78 -- 23 Aralık 2011; 14:51:24 >
  • İL4 TE satılık 80 level hesap. ciddi alıcılar mesaj atabilir. Eğitimi durumumu leveline göre çok iyi drumda. ciddi alıcılar mesaj atarak eğitim durumlarını sizlere bildirirm
  • Oyunda farklı IP'lerden girince hesap banlanır. Karakter devri yasak oyunda da zaten?
  • çar satılıktır su an arena ve sirkte 1. durumdayım 110k pot birikti üstümde su an serverde 108.yim ilgilenenler mesaj atsınlar konusalım il 16
    lvl 57 ittifak server 6.sı ve arazi eğitimi 12 yani eğitim masrafları %24 daha az..
    http://s16.****.net/game/index.php?mod=player&p=39902
  • arkadaşlar bende hesabımı satıyorum 55 seviye 20. il de Güç
    117
    Beceri
    160
    Çeviklik
    178
    Dayanıklılık
    129
    Karizma
    169

seviye arttıkca bunlar çok daha yükselecektir yeni item almanıza gerek yoktur yani full dizili zaten hesap. son zamanlarda girmediğim için hiç çok saldırı almış ve yenilgileri var ama yendiğimde çok fazla. yerel kahraman ünvanında. 2 tane kostümü tam diğerleride çok az kaldı tamamlanır. hesap kız. gayet iyi dizdim karakteri. zindan karakteride buna dahil cidden sağlam bir hesap ve hiçbir masraf yapmanıza gerek kalmayacak çünkü zaten herşeyi mevcut içinde. 35 lira istiyorum hesaba umarım fazla gelmez. fiyatta kesinlikle bir düşüş olmayacaktır. bana ulaşmak isterseniz numaram 0531 295 6779. refguha123@hotmail.com adresine mail atarsanızda bakarım hergün. dediğim gibi son fiyat 35. çokda uygun bence böyle bir hesaba. bütün itemleri iyi.

• Merhaba arkdaşlar hesabımı satmaya karar verdim nedeni işimden dolayı ilgilenemiyorum.

69 Seviyedir pot fatihidir para kasıp eğitime ağırlıklı gittim eğitimi oldukça iyidir seviyesine göre. Çantasında bütün artış malzemeleri vardır 3 günlük artış yağları 10 dan fazla var 8 saatlık artışlardan 10 dan fazla var zırh artışlarından var süresiz pudralardan çok var reçetelerden çok fazla var Centurio iksirlerinden 3 tane var yani 3 gün centurio olabilirisiniz yani kısacası çantası çok değerlidir. İlk 5te olan bir itifaktadır hesap ilk 200 içindedir. Hesap içinde 10 yakutta vardır. Bilgilerini burdan veremiyorum çünkü fark edilirse hesap kapanır para konusunda anlaşırız ilgilenler pm atsın yada buraya mesaj atsın ben pm atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkbeyin -- 5 Nisan 2014; 14:13:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.