Şimdi Ara

Satılık Gameboy Color oyunları / 30 adet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Blur

alan arkadas yakınınız mı onun adına yazmıs gibisiniz?! ben de ilgilenebilirim

Dostum sen alıyordun ilkin hatırlarsan , sonradan vazgeçtin.
    Yakını değilim sadece yorum yaptım. Bir ömür saklanacak, nadir birşey değil sonuçta. Satabilir.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• dogru hala alıcısıyım aslında ancak alacak arkadas da bu zamanda ancak koleksiyon maksadıyla almıstır ve elden cıkartacagını sanmıyorum o yuzden :)
  • Satan arkadaşı tenzih ederek bir soru sormak istiyorum bu oyunlarla ilgili çünkü hiç bilgim yok. Oyunlar satılmış gitmiş zaten genede rahatsız olursa silinebilir tabii mesajım.
    Gameboy Color oyunlarının çakması mı diyim sahtesi mi artık neyse, var mı? Varsa alırken bunu nasıl anlayabilirim? Millet 20 30 oyun satıyor orjinal diyorlar ama bu ebayde satılan oyunlar gibi karton kutuları yok sadece plastik kapları var. Bir de bu 10 in1 30in 1 oyunlar var ama bunlara da ebay de rastlamadım. Gene bir çakmalık mı söz konusu.
    Ne olur çakması olmadığını söyleyin bende rahat rahat alayım bulduğumda:)
  • Çakması var elbette hatta dolu orjinalinden fazla. Ancak ayırt etmek icin biraz tecrube gerekebilir. Eline aldıgında anlarsın aslında.
    Coklu oyunların tamamı cakma bir kere. Orjinal kartusların uzerinde üst kısmında nintendo yazar, etiketinde orjinallik mührü bulunur.
    Arka vidası normal tornvida ile acabileceğin vidalardan değildir. Plastik kutusu parlaktır ve arkasında alt tarafta nintendo yazar.
  • Verdiğiniz bilgiler çok yardımcı oldu teşekkür ederim.
  • Hocam şöyle bir link buldum.http://reviews.ebay.com.au/FAKE-Nintendo-Games-Comprehensive-Guide-with-Photo-apos-s_W0QQugidZ10000000003498747?ssPageName=BUYGD:CAT:-1:LISTINGS:1

Burada sahte ve orjinal farkını güzelce anlatmışlar ve malesef burda vaktiyle satışta duran Pokemon Jade ve Diamond malesef hiç GBC ye çıkmamış oyunlar. Geçmiş olsun diyelim. Sahteyi ayırmanın en basit yolu da anladığım kadarıyla arkayı çevirip pinlerin üstündeki yerde Nintendo , yıl , © , seri numarasına bakmak. Bunlar varsa orjinal.http://i9.ebayimg.com/05/s/000/77/48/723d_2.JPG

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.