Şimdi Ara

[SATILIK / TAKASLIK] ACER NİTRO Gaming Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [SATILIK / TAKASLIK] ACER NİTRO Gaming Laptop
    Merhaba, 21.01.2024 tarihin de Hepsiburada üzerinden aldım sıfırdan hiç bir farkı yoktur. İş yerinde boş zamanım olduğu için aldım ama artık yok kullanmıyorum. Kullandığım süre toplasanız 30 saati geçmez . Harici klavye ile kullandım kendi klavyesini hiç kullanmadım. Kutusun da duruyor. Bu fiyat bandında ekran kartı watt değeri olsun işlemci ve ekranı olsun en iyi olan modeli aldım. Tam modeli yazdım araştırıp detaylı olarak özelliklerine ve inceleme videolarına bakabilirsiniz. İşlemci üzerin de bulunan normal termal macun yerine yüksek performanslı Likit Metal termal macun kullanılmıştır. Araştırıp en uyumlu olan 16gb ram aldım ve rami 32gb çıkardım. Kutusu faturası her şey duruyor. İstediğiniz gibi kontrol edip alabilirsiniz.

Yer : Yalova / Çınarcık

Takas 4070ti s 4080 ile olur.

Ram takviyesi

Crucial CT16G56C46S5 16 GB DDR5 5600 MHz

Model

Acer Nitro 16 AN16-41 Amd Ryzen 7 7840HS 16 GB 1 Tb SSD Rtx 4060-8 GB Freedos WUXGA 165 Hz

[SATILIK / TAKASLIK] ACER NİTRO Gaming Laptop [SATILIK / TAKASLIK] ACER NİTRO Gaming Laptop [SATILIK / TAKASLIK] ACER NİTRO Gaming Laptop [SATILIK / TAKASLIK] ACER NİTRO Gaming Laptop [SATILIK / TAKASLIK] ACER NİTRO Gaming Laptop [SATILIK / TAKASLIK] ACER NİTRO Gaming Laptop [SATILIK / TAKASLIK] ACER NİTRO Gaming Laptop
    Fiyat : 37000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 29 Mart 2030 Satıldığı Şehir : İstanbul,Kadıköy Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• J.sins kullanıcısına yanıt
    Hocam güncel de fiyat şaka gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tread7 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne olması gerekiyor öneriniz nedir?

• J.sins kullanıcısına yanıt
    Hocam önerim yok, site vermek istemiyorum(burada) 4060 ekran kartlı sıfır bilgisayarlar genelde 33-34bin tl bandında satılıyor sıfır olarak. Biraz daha araştırma yapıp fiyat belirleyebilirseniz bence satabilirsiniz. İyi akşamlar dilerim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tread7 kullanıcısına yanıt
    Araştırdım hocam fiyatı ona göre yazdım ama yüksek yazdım farkındayım ciddi alıcı çıkarsa altı üstü konuşulur. Bahsettiğiniz diğer markalar nazaran kalite olarak ekran kartının 140w ile çalışması kullanılan sıvı metal termal macun kalitesi gibi daha üst düzey bir cihaz ki araştırıp incelemesine bakıp bir ay gibi bir süreçte bu cihazı almaya karar verdim.

• Güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.